TYÖPÖYDÄN ÄÄRELLÄ // MY WORK DESK


 En muista, olisinko milloin viimeksi pyöritellyt tavaroita näin tiuhaan paikasta toiseen. Mallaillut ja miettinyt, turhautunut ja luovuttanut. Siis tätä pikkusälää, eli sisustuskamaa eli nurkkien kaunistajaa. Huonekalut ovat olleet onneksi omilla paikoillaan alusta saakka, joka on mahtavaa. Rakennus vaiheessa jo mietin, mihin kohtaan mikäkin laitetaan ja sinne ne ovat sopineetkin.

Mutta palataampa työpöytäni äärelle. Vanhalla puolella työpöytähän oli sijoitettuna ikkunan alle, mutta aika ajoin kaipailin enemän seinätilaa ympärilleni hyllyjä tai tauluja varten. Uudelle puolelle olikin helppo löytää pöydän paikka ruokailutilan ja olohuoneen väliin jäävästä nurkkauksesta. Entisten pukkijalkojen päälle valikoitui työtasoksi yksi vanhoista tämän talon ovista, jonka maalasin kertaalleen vielä valkeaksi. Ja on muuten tukeva. Hirsiseinälle rakentui oma käkikello ja toinen seinä vaati ehdottomasti sen kauan kaipaamani hyllyn.

Pöydän äärellä onkin sitten pyörähtänyt useampi tavara ja järjestys, mutta kyllä se vaan niin on, että jossain vaiheessa kaikki loksahtaa paikoilleen. Ensin en ajatellut esimerkiksi laittaa ollenkaan työvaloa, mutta sopiihan se tuohon vallan mainiosti! Aivan kuten tuo Pasilakin, antaen juuri sopivasti yleisvaloa pöydän suuntaan.  

Olen kyllä nauttinut jokaisesta hetkestä pöytäni äärellä! Nyt ei tarvita enää, kuin joku fiksu juttu noitten virtapiuhojen kanssa, etteivät roikkuisi epämääräisinä lonkeroina pöydän alla. Antaa näissä kuvissa roikkua, jotta voin esitellä joku päivä kuningasideani!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My workin area now and I'm so happy with it! The desk is an old door from our house and I paited it white. It's perfect now.


- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)