PÄÄSIÄISTÄ // EASTER

Meillä ei pääsiäinen ihan hirveästi näy. Ainoastaan virpominen muistuttaa juhlapyhästä: muuten juhla on oikeastaan vain pitkä vapaa. Koristeluja tai erityisiä juhlaruokia meillä ei juurikaan ole, kyllä nuo mummot pitävät huolen juhlapyhien ruokatarjonnasta sen verran hyvin, ettei itse tule mitään erikoista tehtyä.

Joka vuosi koetan tehdä sentään jotain pääsiäiseen liittyvää ja yksi vakiojuttu on raeruoho. Vihreä tuo niin mukavasti kevään tuntua. Sen kylkeen väsätään sitten jotain muuta virpomisvitsojen ohella. Tänä vuonna tein tuollaisia kivoja koristeita, joita voi käyttää vähän pidempäänkin pyhien jälkeen.

Keittiössä odottaisi lopun tapetin repiminen, mutta me suunnataan tekemättömistä töistä huolimatta leppoisalle mökkilomalle. Tai osittaiselle, siellä kun odottaa puusavotta tekijöitään :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Happy easter to you all!

- Sirpa -

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Onpas kaunis ja persoonallinen - jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näitä koristeita voi onneksi huoletta pidellä esillä yli pääsiäisenkin :)

   Poista
 2. Voi kun minusta sulla on taas niin ihania pääsiäisjuttuja! Mä olen ollut niin saamaton pääsiäisen suhteen!! Mutta hei, halusin heittää sinulle the mööpeli-haasteen, kun teillä on niin kivan oloinen koti! http://www.tohkeissaan.fi/2016/03/the-kaluste-ja-pohdintoja-tyylien.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh...aika heikoksi jäi tämäkin pääsiäinen koristelujen suhteen, nää on ne ainoat :) Mutta kestää katselua vähän pidempään. Voih, haaste! Oon hitsin huono näissä, mutta pitänee yrittää tarttua tähän - pari potentiaalista mööpeliä kerta sattuu kotona majailemaan :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)