MUUTOS SUUNNITELMIIN // CHANGE OF PLANS

Jos tässä taloa rempatessa on jotakin oppinut niin sen, että suunnitelmiin tulee aika varmuudella jossain kohtaa muutos. Muistatte varmaan oman keittiösuunnitelmani jokin aika sitten? No siinähän kävi niin, että aikani rapsuteltuani halltexin päältää monen monta kerrosta vanhaa ( apua miten ihania nuo vanhat tapetit ovat olleetkaan! ) tapettia, huomasin kurkkivani seinän raosta, miltä siellä alla oikeasti näyttääkään.

Siellähän näytti kivalle. Vanha, ehjänoloinen lautaseinä. Tapetin irrotus jäi niille sijoilleen ja mietin, että mitenkähän pitkään joutuu miestä lämmittelemään, jos revitäänkin koko halltexi pois? Olisiko lautaseinä oikeasti siisti alla? Onnistuisinkohan tekemään jonkin pienen vahingon ja ois vähän pakko irrottaa koko levytys?

Onneksi ei tarvittu vahinkoa eikä lämmittelyä vaan pääsiäisen aikana levyt lähti toiselta seinältä aika rivakasti. Herra K innostui siinä määrin hienosta lautaseinästä, että tässä kohtaa meni suunnitelmat uusiin: eihän me mitään enää tapetoida vaan jätetään seinä esille! Päänvaivaa tuotti ainoastaan se, että miten me käsitellään tuo raakalautaseinä: maalia, vahaa, hiontaa, mitä?

Siinäpä Herra K teki oman päätöksen, joten lopputulos taitaa yllättää jopa itseni :) 

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I had a great plan for our kitchen renovation. But, then I found this great wooden wall underneath all the wallpaper layers! So, now we have a whole new plans for the kitchen.


- Sirpa -

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Hauskaa :). Meillä paljastui ihan samanlainen rutikuiva raakalautaseinä pikkuveskistä. Oli siellä hyvässä suojassa kaikkien pintakerrosten alla ja itse kanssa mietin, että mitä jos remppaiskin veskin sellaiseen paskahuussityyliin :D. Seinät sais olla sellaiset kuin ovat ja siihen vaan välttämättömät kalusteet kaveriksi. Mutta hävisin äänestyksen 3-1, joten tyydyin kohtaloon :)

  Jännittävää nähdä, millainen pintakäsittely teille päätyy. Seinä itsessään on superi!

  VastaaPoista
 2. Oooh! Ihanan näköinen seinä ja turha tuollaista on peittää! Upea <3

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä yllätys! :) Tuo seinä on kyllä todella kaunis, joten jättäkään ehdottomasti esille. Olen ehkä vähän puolueellinen, koska tykkään näistä raakalautaseinistä ja sellaista on tulossa myös meidän tulevaan kotiin. :D

  VastaaPoista
 4. Aivan huippua, tosi kaunis!!!
  Valoisaa loppuviikkoa teidän perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)