KUINKA SINÄ TEKISIT SEN? // HOW WOULD YOU DO THAT?

Wohn/Essbereich


Kuinka sinä tekisit sen? Kuinka sinä myisit oman asuntosi? Niimpä, siinä onkin pohtimista.

Itse harrastan asuntomyynti-ilmoituksia. Vaikka tarvetta asunnon ostolle, saati myynnille ei ole, niin tykkään käydä katsomassa ilmoituksia. Millaisia asuntoja, millaisia myyntikuvia, tunnelmia, maisemia ja hintoja. Ne vain kiinnostavat.

Yleisesti ottaen myyntikuvat ovat kovin pliisuja: pääasia, että kohde menisi kaupaksi. Mutta on Suomessakin onneksi kiinteistövälitysfirmoja, jotka panostavat niin kuviin kuin kotisivuihinsa ja sen huomaa - ne pistävät väkisinkin klikkaamaan myynti-ilmoituksen auki. Esimerkiksi Turussa ja Helsingissä toimiva Bo LKV.

 Valitettavasti sekaan mahtuu myös myyntikuvia, joissa ei olla viitsitty edes pedata sänkyä tai siivota pyykkejä. Miksi? kysyn joka kerta itseltäni. Miksei edes sen vertaa nähtäisi vaivaa, että siivottaisiin suurimmat sotkut pois?


Küche (nicht enthalten)


Ulkomailla asuntojen myyntistailaus on viety kyllä askeleiden verran pidemmälle, mitä täällä kotimaassa. Yksi ykkössuosikkini on Fantastic Frank , joka vie myyntikuvat aivan omalle tasolleen. Veikkaan, ettei ihan jokaisen makuun sovi tälläiset myyntikuvat, mutta mielestäni he ovat osanneet lähestyä kohteita hersyvällä huumorilla! Myyntikuvat ovat hienosti ja jopa rohkeasti stailattuja. Vai mitä sanotte esimerkiksi alemmasta kuvasta?


Essbereich


Luultavasti joillain saattaisi aamukahvit mennä väärään kurkkuun, mutta kaikesta huolimatta kuva pysäyttää ja kiinnittää huomion. Niin kävi itsellenikin. Kuvaa jäi oikein tutkimaan, mistäs tässä onkaan kyse? Samoin eräässä kuvassa oli panostettu suorastaan äärimmilleen yksityiskohdissa, asettelemalla tarjoiluvadille Fantastic Frank - logolla valmistettuja pikkuleipiä. Siinä on jo tekemisen maku.
Pidän myös siitä, että myyntikohteeseen on lisätty kuvia asuinympäristöstä: kauniita yksityiskohtia ja paikkoja, mitkä sijaitsevat lähellä. Se jos mikä antaa positiivisen vaikutelman. Näkee jo kuvia selatessa, millaisesta ympäristöstä on kyse.

Itse toivoisinkin ja suorastaan odotan, että Suomessakin tartuttaisiin rohkeasti asuntojen markkinointiin: meillä on käytössä hurja määrä verkostoja ja sosiaalisia medioita - miksi niitä ei hyödynnettäisi? Kuva on kuitenkin se suurin ja pysäyttävin myyntiartikkeli, se tunne, mikä niistä välittyy. Tunne, missä voi kuvitella itsensä aamukahvin kanssa pöydän ääreen ja lähteä sen tunteen innoittamana katsomaan kohdetta paikan päälle.


SchlafzimmerNostin asian esille erityisesti tästä syystä, että ilokseni olen saanut muutamia projekteja koskien asuntojen kuvauksia. Olen mielettömän innoissani ja toivon, että projekteista voisi kehkeytyä jotain suurta ja pysyvää! Ei ehkä ihan Fantastic Frankin tasolla, mutta toivottavasti tulevaisuudessa suunta on sinne päin. Enempää en uskalla asiasta kertoa, mutta toivon mukaan pääsen jossain määrin näistä täälläkin kertomaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I love Fantastic Frank - real estate agency. Pictures are amazing! More of this, please!

 - Sirpa - 

You May Also Like

11 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)