SE TÄYDELLINEN VÄRI // PERFECT COLOR


Olen varmaan ikuisuuden etsinyt täydellisen väristä torkkupeittoa ja vihdoin se löytyi! Onko tämä nyt sitten persikka vai nude vai mikä, mutta ihan täydellinen väriltään joka tapauksessa. Voisin hehkuttaa täydellisyyttä vielä superalelöydöllä paikallisesta kaupasta, sillä torkkupeiton kaveriksi löytyi kiva lautanen pöydälle, jonka väri natsaa törkeän hyvin peittoni kanssa! Joskus kyllä etsintä palkitaan monin verroin vaikkakin odottaa sai. Ja kyllä, muistan hyvin kertoneeni " en kyllä taatusti mitään pastellia ikinäkoskaan tänne laita ", että heippa vaan uudet tuulet :) Tosin, mielikuvissani ajattelin yhdistää tämän heleän sävyn tumman siniseen, vihreään ja mustavalkoiseen ( kenties hitusella keltaista ), joten ei täällä ihan pastellisävyissä tulla olemaan.

Muutenhan täällä meno on yhtä kesken kuin tähänkin saakka ( hirveästi tilaa ja edelleen tuntuu hurjan paljaalle ). Eteistä ollaan pakerrettu menemään ja nyt olisi vuorossa lattian laatoitus. Mies on onneksi kaksi viikkoa kotona lomala niin uskon, että saadaan eteinen aika kevyestikkin valmiiksi pintojen osalta. Säilytysratkaisuja saadaankin sitten miettiä toinen tovi. Ei kellään olisi vinkata hyviä liukuovellisia kaappiratkaisuja? Leveyttä mielellään reipas kaksi metriä. Ollaan vähän kahden vaiheilla, ostetaanko ihan valmiit kaapit, vai pelkästään liukuovet, joiden taakse kasataan vaatteille ja siivousvälineille oma säilytysjärjestelmänsä. Ikean molempia ratkaisuja ollaan käyty tiirailemassa, mutta täytyy miettiä se järkevin ratkaisu.

Joka tapauksessa jo pelkkä ajatus avarasta eteisestä saa meikäläisen hyppimään riemusta - kohta ei tarvitse toisen odottaa ovella, kun toinen tulee vastaan. Kyllä se alta 120 cm leveä eteinen on aika pieni. Kokemuksella.

Hyvää hiihtolomaa kaikille lomalaisille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I foud this blanket for sale and the color is perfect! 

- Sirpa -
You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)