KOPIO POCKET // FAKE POCKET 


Tiedättekö sen tunteen, kun pitkän aikaa on mutustellut jotain ja pääsee sen sitten vihdoin toteuttamaan? Näin kirjastossa ( olisikohan ollut Kotivinkki tai Kodin Kuvalehti? ) viime talvena pienen lukijakuvan itsetehdystä hyllystä ja ai että olen odottanut siitä saakka, että pääsen projektin kimppuun!

Hyllyhän on ottanut mallia selkeästi String Pocketista, enkä ihmettele, sillä onhan se todella kaunis hylly. Aikani metsästi kirpparilta noita astiakaapin ritilähyllyjä, mutta ei löytynyt millään. Ne jouduin ostamaan uutena, mutta vaneri hyllylevyihin löyty roskaläjästä. Pocketissahan hyllyt ovat kiinni kivoilla metallisilla koukuilla ja tähänkin ostin sellaiset ruuvattavat kannakkeet, mutta, levyn ollessa näin ohutta ei siitä hommasta tullut mitään. Seuraavasta ideasta olenkin aika ylpeä! Muistin nimittäin aikani kiinnitysongelmaa pohtiessani, omat puuhelmivarastoni ja eipä aikaakaan, kun hyllylevyissä oli reiät ja oma kiinnikeviritelmä oli valmis! Pätkäsin puutikusta palasen, jonka sujautin reistä läpi ja molempiin päihin puupallot. Ovat sen verran napakat, ettei liimaa tarvita ja näin hyllyjä pystyy vielä siirtämään. Ovatpa vielä kaunis yksityiskohtakin hyllyssä.

Tykkään niin, että tekisi mieli tehdä toinenkin! Ehkäpä pikkuneidin uuteen huoneeseen jossain vaiheessa. Tänne pimeään, ikkunattomaan ruokailutilaan hylly toi sitä kaivattua piristystä. Pikkusen on kesken täälläkin hommat, mutta siitä lisää toiste.

Nyt aamupuurolle! Meillä ollaan oltu vähän kuumeen kourissa, mutta näyttäisi pikku hiljaa olevan menossa ohi. Hyvää loppuviikkoa kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I saw this DIY - shelve once in a magazine and I hade to make my own. It got a little bit of Sting Pocket in it.

- Sirpa -

You May Also Like

22 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)