KOPIO POCKET // FAKE POCKET 


Tiedättekö sen tunteen, kun pitkän aikaa on mutustellut jotain ja pääsee sen sitten vihdoin toteuttamaan? Näin kirjastossa ( olisikohan ollut Kotivinkki tai Kodin Kuvalehti? ) viime talvena pienen lukijakuvan itsetehdystä hyllystä ja ai että olen odottanut siitä saakka, että pääsen projektin kimppuun!

Hyllyhän on ottanut mallia selkeästi String Pocketista, enkä ihmettele, sillä onhan se todella kaunis hylly. Aikani metsästi kirpparilta noita astiakaapin ritilähyllyjä, mutta ei löytynyt millään. Ne jouduin ostamaan uutena, mutta vaneri hyllylevyihin löyty roskaläjästä. Pocketissahan hyllyt ovat kiinni kivoilla metallisilla koukuilla ja tähänkin ostin sellaiset ruuvattavat kannakkeet, mutta, levyn ollessa näin ohutta ei siitä hommasta tullut mitään. Seuraavasta ideasta olenkin aika ylpeä! Muistin nimittäin aikani kiinnitysongelmaa pohtiessani, omat puuhelmivarastoni ja eipä aikaakaan, kun hyllylevyissä oli reiät ja oma kiinnikeviritelmä oli valmis! Pätkäsin puutikusta palasen, jonka sujautin reistä läpi ja molempiin päihin puupallot. Ovat sen verran napakat, ettei liimaa tarvita ja näin hyllyjä pystyy vielä siirtämään. Ovatpa vielä kaunis yksityiskohtakin hyllyssä.

Tykkään niin, että tekisi mieli tehdä toinenkin! Ehkäpä pikkuneidin uuteen huoneeseen jossain vaiheessa. Tänne pimeään, ikkunattomaan ruokailutilaan hylly toi sitä kaivattua piristystä. Pikkusen on kesken täälläkin hommat, mutta siitä lisää toiste.

Nyt aamupuurolle! Meillä ollaan oltu vähän kuumeen kourissa, mutta näyttäisi pikku hiljaa olevan menossa ohi. Hyvää loppuviikkoa kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I saw this DIY - shelve once in a magazine and I hade to make my own. It got a little bit of Sting Pocket in it.

- Sirpa -

You May Also Like

22 kommenttia

 1. Ihana hylly! Ihan huippuidea ja nuo helmet ovat kyllä mitä mainioin yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ihana? Hinnaksi jäi alta 20e ( ritilät ), joten eipä paljoa tullut köyhdyttyä. Eihkä vähän paksummat hyllylevyt voisi joskus hommata, nämä voivat olla pidemmän päälle liian ohuet.

   Poista
 2. Huippu ihana hylly! Helmet antavat mukavasti ilmettä ja sopivat kokonaisuuteen tosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kohta huuti ikkunaa ( saa nähdä, asemoidaanko siihen joskus sellainen ), mutta kyllä tämä hyllykin asiansa ajaa :)

   Poista
 3. Superhieno!! Stringeistä en perusta, mutta tää sun versio on oikeasti kiva. Eikä vähiten just noitten puuhelmien ansiosta. Puuhullu tykkää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuli itselleni sellanen takinkääntäjäfiilis, kun en ihan kamalasti ole Stringeistä välittänyt, mutta kuitenkin piti tällänen "kopiomalli" tehdä. Uh. Häpeän :D Onneksi nuo puuhelmet tuo tähän sen oman juttunsa!

   Poista
 4. Tulipa hieno! Hienompi kuin aito :)

  Kivaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tosi paljon itsekin :) Joutuu varmasti tekemään toisenkin.

   Poista
 5. Onpas vain kaunis hylly <3

  VastaaPoista
 6. aivan huippu, tästä innostun kyllä:)

  VastaaPoista
 7. Tämä on muuten parempi kuin se "alkuperäinen" <3 Itsetehty antaa vielä lisäpisteet ++++ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos!! Itse tykkään hyllyn kevyestä ulkonäöstä, vaikka onkin aika iso! Metriä leveä ja onkohan vajaa 80cm korkeakin.

   Poista
 8. Mainiot nuo helmet! Ihastelin tätä jo instassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo helmet toi ihanan yksityiskohdan :) Joskus ei voi kuin ihmetellä omaa kykyään ideoida :)

   Poista
 9. Tosi hieno! Iso peukku tällaiselle tuunaukselle! <3

  VastaaPoista
 10. Yhdyn edellisiin kommentteihin. Todellakin ihana ja kauniimpi kuin Strig (jota haaveilen meille). Ihana lopputulos tai lähtöpiste tai mikä lie. Tsemppiä keskeneräisyyden sietämiseen, vaikka sisustus taitaa olla ikuista, jos niikseen on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti aito String ei nyt kärsi tästä :D Olen onnistunut ottamaan kohtalaisen rennon asenteen keskeneräisyyteen ja uskon, että kaikki hoituu ajallaan - ei sitten tule ( ehkä ) niitä hutilyöntejä.

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)