KESKENERÄISYYTTÄ JA TUUMAILUA // THINKING OF DECORATION


  Olohuone huutaa keskeneräisyyttään. Seinät ovat omaan silmään liian paljaat eikä vanha olkkarin pöytäryhmäkään meinaa natsata paikalleen millään. Uutta sohvaakin ollaan miettitty, mutta katsotaan milloinka sen aika oikein on. Edelleenkään en mitään hirveän radikaaleja ratkaisuja haluaisi tehdä, ettei mene pahasti metsään. Pieni punainen lanka on löytymässä ja sen ympärille sitten pikku hiljaa rakennellaan uutta sisustusta. Sellainen sopiva sekoitus vanhaa ja uutta.

Vaikka olenkin joskus haaveillut modernista ja pelkistetystä sisustuksesta, niin ei se kyllä taida olla minun juttuni ollenkaan! Nytkin no tyhjät tilat suorastaan vaatii jotain. Siis minun mielestäni :) Helpottavaa on kuitenkin huomata, ettei hirveää paniikkia ole tämän asian kanssa, vaan pikku hiljaa tulee mietittyä ratkaisuja eikä ärsytä vaikka paikat eivät ole ihan juuri niin kuin toivoisi!

Jos sitä ihan ensimmäisenä aloittaisi vaikka noista verhoista. Yhdessä ikkunassa ne jo on, mutta muutamasta vielä puuttuu. Ei se auta, kun ommella.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our livingroom at the moment. It's not ready and I'm trying to figure out how to decorate it, but I'm takeing it slowly. No mistakes wanted!

- Sirpa -  


You May Also Like

5 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)