JOS JOTAIN HALUAA // IF YOU WANT SOMETHING
Aloin varmaan vuosi pari sitten keräämään Marimekon Kuusikossa kuppeja, mutta saldo jäi niinkin moneen kuppiin, kuin kaksi kappaletta. Aivan ihania kuppeja ja en niistä raaskinut luopuakaan. Samaan aikaan haaveilin Marimekon Oivasta, mutten koskaan raaskinut sitä ostaa.

Joten. Jos jotain haluaa, niin jostain on osattava luopuakin. Pistin Kuusikossa kupit huutokauppaan ja saamillani huutisrahoilla pystyin ostamaan itseleni kirpparilta täysin uudenveroisen Oivan! Kuppeja en ole kaivannut kertaakaan, mutta pannu on ollut käytössä miltei päivittäin.

Nyt myynnissä on melkoinen läjä Muumikuppeja. Yllättävää kyllä, niistä luopuminen ei tee henkisesti tiukkaa lainkaan, vaikka vuosikaudet olen niitä kerännyt. Muutamalla kupilla sain kartutettua tavoitekassaa ( lähinnä remppaa ja sisustamista varten )  ja ostettua kirpparilta pienemmän neidin huoneeseen Marimekon Bo Boo tapettia. Joka oli aikamoisen onnistunut löytö!

Jotenkin tuntuu hassulta aajatella näin jälkikäteen, miten kamalan paljon sitä joskus takertuu materiaaliin ympärillä ja ajattelee, ettei niistä voi luopua. En minäkään vielä hetki sitten halunnut Muumeistani luopua, mutta niillä olen saanut jotain vähän parempaa tilalle. Jotain, jota en ehkä muuten olisi raaskinut ostaa tai jotain muuta, mitä tarvitsi enemän. Esimerkiksi pikkuneidin huone: rempparaha on suurimmaksi osaksi tarkoitus haalia kasaan juurikin näillä ns.turhien tavaroiden myynnillä. Hidasta ehkä, mutta kannattavaa.

PS. oisko vanerinen pyöreä keittiönpöytä mahtava? Vähän tuossa kuvissa mallailin, miltä se voisi näyttää!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I always wanted this Marimekko's Oiva teapot, but newer really got the money. So, I sold two of my Kuusikossa cups and got it! I don't miss my cups at all, but I surely do love my teapot.

- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)