DIY KÄKIKELLO // DIY CUCKOO CLOCK


Pieni sniikkis pilkahtikin tästä DIY kellosta jo Instan puolella, joten laitetaan vihdoin myös tänne kuvat tästä tekeleestä.

Jostain syystä alkoi tuntumaan siltä, että tämä meidän rintsikka vaatii ehdottomasti käkikellon - ei sellaista perinteistä kukkuvaa kelloa, vaan jonkun vähän modernimman. Muutama kiva vaihtoehto löytyi suoraan netin syövereistäkin, mutta päässä alkoikin hahmottumaan ihan omat visiot.

Muistin nimittäin, että meillä on makkarissa pieni puinen talohylly ( ostettu muistaakseni vuosi sitten alesta ), joka ei ihan sitä omaa paikkaansa ole löytänyt. Eihän siinä sen enempiä tarvittu, kun olin haalinut osat kasaan ja poraillut reikiä kellon osille. Siinä samalla tehdessä hahmottui oikeastaan koko idea " ai niin hei, ne puiset helmet siitä DIY kyntteliköstä kävisi muuten hienosti tähän, löyty myyten DC fixin jämät, jolla päälystää talohyllyn takapuoli, niin ja pitäähän käkikellossa lintu olla, no hei, ne isommat helmet ja sitten tää askarteluun tarkoitettu muivinaru.."

Homma eli touhutessa ja rakentui pala palalta kasaan omista tarpeista, mitä ikinä keksinkään tässä käyttää. Kellokoneistokin oli alkujaan vanhasta seinäkellosta, mutta riks vaan, ja koneisto hajosi. Uusi onneksi löytyy alta 5e hintaan, joten koko komeus ei paljoa rahapussia köyhdyttänyt!

Arvatkaa tykkäänkö? No kyllä vain!


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

DIY - cuckoo clock, which i made out of other stuff what I found from our house. And I do love this one, it's perfect!

- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)