8KK 3 VIIKKOA // 8 MONTHS 3 WEEKS


Voi, eilen oli viimeinen äitiyslomapäivä. Aika on mennyt aivan mielettömän nopeaan täällä kotosalla. En voi käsittää! Onneksi on vielä kesäloma ja sen jälkeen hoitovapaa kutsuu hetkeksi - työhönpaluuta kokeillaan sitten kesänkorvilla.

Tämä Vilpertti Vipe Vipunen on vajaan 9kk aikana kasvanut hurjaa vauhtia. Menoa riittää ja mennään muuten vauhdilla! Nyt viimeisin villitys on kävelykärryn kanssa suorastaan juokseminen - niimpä, pikku neiti viilettää jo kovasti kävellen tukea vasten, eikä meno ainakaan ole hidastumaan päin. Mallia tietysti otetaan isommasta siskosta, joka onkin superrakas sisko pienemmälleen. Keskenään nauretaan ja kikatellaan ja peräkanaa pyyhälletään menemään. 

Vajaassa 9 kk on jäänyt hirveän paljon ihania hetkiä, tunteita, rakkautta ja lämpöä. Olen niin onnellinen, että tein kuitenkin vielä toisen lapsen ja uskalsin lähteä uudelleen tähän hommaan. Siinä missä viimeksi kaikki oli raskasta ja uuvuttavaa, niin tällä kertaa jäi synnytystä myöten mahtava olo, joka pyyhki pois kaiken pelon ja huonot kokemukset.

Ja tuo isosisko: hän on ollut kyllä todella ihana kaiken aikaa omalle siskolleen <3 Pelkkää rakkautta päästä varpaisiin!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '


My little baby is almost 9 months <3

- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Onpa hän suloinen! Aika kyllä kiitää ihan kauheaa vauhtia pienten kanssa; ei sitä osaa ymmärtää! Mutta niinhän se aika menee nopeasti, kun on tekemistä ja kaikki on hyvin, joten olkaamme vain onnellisia - se on elämää <3

  Ja sisarusrakkaus on kyllä niin mahtava asia; sitä hellyyden ja rakkauden määrää, mitä he jakavat toisilleen! Ja myös toisin päin; pahatkin asiat jaetaan toisten kesken. Parhaat oppikaverit konsanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä valloittavaa seurata kahden niin eri-ikäisen lapsen puuhia keskenään :) Vaikka ikäeroa onkin niin lämpö ja rakkaus huokuu kahden pienen ihmisen välillä. Välillä toki isompi on sitä mieltä, ettei pienemmällä ole asiaa hänen puuhiinsa ja onhan se ymmärrettävää. Ihania ovat <3

   Poista