VALAISIN // THE LAMP


Lampa sufitowa Innolux Pasila black

Lampa sufitowa Innolux Pasila black
Sattuipa kerran niin, että tupsahdin Mustanpörssin loppuunmyyntiin. Sieltä silmiini osui Juho Pasilan suunnittelema PASILA valaisin. Tietenkin loppuunmyyntihintaan. Ja ainokainen. Tuskin tarvitsee mainita, että tämä valaisin odottelee nyt yläkerran varastossa paikalleen laittoa uuteen olohuoneeseen?

 ” Pasila-sarja on saanut innoituksensa nykyarkkitehtuurista ja muotokielessä pyrkimyksenä on terävien ja pyöreiden muotojen yhdistäminen modernilla tavalla. Sama varjostinosa siirtyy luontevasti neljään eri käyttötarkoitukseen riippuvalaisimesta seinävalaisimeen ja lattiavalaisimesta pöytävalaisimeen. Lampun kanta saa näkyä ja yksityiskohdat muodostuvat yksinkertaisista asioista, kuten johdon korostamisesta ja epäsuorasta valonlähteestä. Tässä valaisinsarjassa 50-lukulainen muotokieli kohtaa 2015-luvun suunnittelun.” 

Valaisimesta ei tällä erää tämän enempää, palaan asiaan, kunhan tämä ihanuus on omalla paikallaan!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I found this beautiful PASILA lamp! 

- Sirpa - 

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Tämä on yksinkertaisuudessaan niin kaunis. Meillä tämä on valkoisena keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Itse en ole vielä päässyt testaamaan tositoimissa, mutta tarkoitus on epäsuoran valonlähteen takia laittaa työpöydän äärelle - saisi samalla kohde-, että yleisvaloa vähän samalla kertaa :) Toivotaan, että käytännössäkin asia toimii kuvitelmieni mukaan!

   Poista
 2. Meillä on tuo valkoinen ja se on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kiva kuulla! Valaisimen valinta on ollut itselleni aina tuskasen vaikeaa. Tämän kohdalla ei tarvinnut kyllä kertaakaan miettiä, että ottasko vai ei :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)