UUDEN TILAN PANIKKI // PANICKING


 Kaivinkone iski kauhansa vuosi sitten toukokouussa meidän pihamaalle. Jännitti. Osuukohan ikkunaan, kun niin läheltä menee? Selasin Pinterestiä, blogeja, Instagramia, sisustuslehtiä. Merkkasin ylös juttuja ja kuvia, keräsin kollaaseja ja erilaisia inspiraatiota tulevaa varten. Haaveilin, tuskailin, odotin. Suunnittelin ja ajatukset täyttyivät sisustuksista ja uuden tilan odotuksesta. Joko milloin pääsee sisustamaan?

Nyt on paniikki.

8kk kaivinkoneen käynnistä seinät ovat pystyssä ja uudet tilat ovat yhdistyneet vanhaan. Täällä jo tavallaan asutaan, vaikka joka paikassa on vielä jotain tekemättä. Valonakin toimii työmaavalaisin. Eteistä ei edes mietitä vielä, keittiö, pieni käytävä ja ruokailutila huutaa omia hommiaan. Vähän olen jo laitellut tavaroita paikoilleen, Muuta en uskalla. Miten kummassa te teette sen? Te, jotka olette rakentaneet? Milloin sitä uskaltaa lyödä ensimmäisen naulan seinään niin, ettei kohta kadu - ei se taulu ehkä olekaan tuossa hyvä?

Tällä hetkellä vain tuijottelen paljaita seiniä, uskaltamatta koskea niihin. Ihailen tätä 2,70m korkeaa, valtavan valoisaa tilaa, jossa kiikkukin näyttää superpieneltä! Kaiken sen odotuksen jälkeen on se aika, jota olen odottanut: hei, pääset nyt sisustamaan! Kahlaa läpi kaikki ne inspiraatiokuvat ja lehdet  nyt läpi ja tee tästä se ihanuus, mitä olet odottanut! Ei, tällä hetkellä kaikki on tyhjää.

Sitä ensimmäistä naulaa joutuu tällä erää näköjään miettimään ihan huolella.


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I waited for this moment past 8 months. Finally it's time to start decorate our new home. BUT. I am panicking - everything is so new and clean and NEW. What if I do it wrong?

I really need to think where I hang my paintings now.

- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)