Nopeat kuulumiset! // Hello there!


Moikka moi!

Pikaiset kuulumiset "kaaoksen" keskeltä: aika paljonkin on nyt parin viikon aikana tapahtunut ( viime kuulumisia voi lukea TÄÄLTÄ ) ja olemme päässeet jo osan kamoista siirtämään uudelle puolelle. Tai käytännössä lähes kaikki, koska rakennettiin uusi väliseinä vanhan olohuoneen keskelle, joten kaikki piti saada tieltä pois. Nyt eletään ja ollaan siis tavarakaaoksen keskellä :)

Mutta mitäs täällä on tapahtunut? Viime postailun jälkeen olemme saaneet lattiat ja välikaton tehtyä, listat on paikoillaan ja kulkuaukot on paneloitu sekä maalattu. Toteutin myös ihanan tapettihaaveeni ja tapetoin olohuoneen yhden seinänpätkän Kiurujen Yö - tapetilla. Ihan nappi valinta!

Melkosen sopivasti iski nuo -30 asteen pakkasetkin keskelle rakentamista...ei paljoa naurattanut sisälämpötilan ollessa n.+16. Meillä ei nimittäin ole vielä lämpöjä kytketty uuteen eteiseen eikä oltu saatu vielä välioveakaan, joten aikamoinen puhuri kävi. Siinä olikin aamusta iltaan kaikki mahdolliset uunit tulilla.

Nyt on kuitenkin jo väliovi sekä se väliseinäkin. Noista hatarista, hämyisistä kännykuvista näkeekin, miten uusi huonejako on muodostumassa: ruokailutila sekä vanhemman neidin uusi huone. Niitä nyt kittaillaan ja tapetoidaan/maalataan.

Aika paljon ollaan taas menty eteenpäin ja uusi pohja on tuntunut ainakin tähän mennessä oikein luontevalta. Aivan kuin jokaisen huoneen kuuluisi ollakin siinä, missä ne nyt ovat. Ja niinhän sen kuuluu ollakin! Muutama huonekalu on jo omalla paikallaan, mutta sen verran on vielä puuhaa rakentamisen tiimoilta, ettei toinna vielä edes haaveilla sisustamisesta. Verhot sentään laitoin jo yhteen ikkunaan, vaikka ne joutuukin sieltä vielä pois ottamaan :)

Tunnelmat ovat kyllä erittäin mukavat, ollaan lopultakin oikeasti kohta loppusuoralla ja valmiita asettumaan paikoilleen. Pikku hiljaa kompura ja työkalut siirtyvät lattialta pois ja tilalle tulee matto ja pöytä. Kohta ikkunoissa ei ole enää purupölyä vaan verhot, eikä enää etsitä mittanauhaa saati vatupassia vaan tulitikkuja, joilla voi sytyttää kynttilät.

Se on muuten mieletön fiilis se :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Hello there! Little where we are now - check out of our renovation. 

- Sirpa -You May Also Like

11 kommenttia

 1. Tositosi hyvältä näyttää!
  Tekee mieli nähdä enemmän (ja maalata oma lattia vaaleaksi)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIk, eikö! On kyllä niin mahti fiilis huomata remppakamojen pikku hiljaa vaihtuvan kodin tavaroihin - että ihan tässä ollaan oikeasti suoriuduttu tästä älyttömästä urakasta :)

   Äkkiäkös sen lattian maalaa ;)

   Poista
 2. Näyttää todella upeelta! En malta odottaa lopputulosta! Tsemppiä loppurutistukseen. <3

  VastaaPoista
 3. Tuo tapetti! En kestä. Haluaisin Kiurujen yöstä meidän sängyn ylle ison taulun, mutta en sitä varten raaski rullaa ostaa. Upea tuo musta kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistäppä hei @postia niin voin laittaa toisen jämärullan tulemaan :)

   Poista
  2. Oi, kiitos! Minä laitan :)

   Poista
 4. Näyttää oikein lupaavalta :) ja tuo tapetti vaan on niin kiva,oli väri mikä tahansa.
  Byäää, minäkin haluan vaaleat lattiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiäkös sitä lattian maalaa ;) Tuo tapetti on oikeasti mielettömän kiva! Onneksi muistin olemassaolon. Joutuu laittaa muutamat muumimukit myyntiin, että budjetti pysyy balanssissa, ei ihan halvinta tapettia kuitenkaan.. :)

   Poista
 5. Hienolta näyttää minustakin. Olin eka kertaa blogissasi ja liityin lukijaksi. Tuuppa kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa :) Blogi on harmillisen hitaalla päivittynyt viime kuukausina, johtuen rakentamisesta sekä 8kk vauvasta. Mutta pian taas päästään normaaliin päivärytmiin!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)