JOULUFIILIKSISSÄ! NOT. // CHRISTMASFEELING! WELL..NO.

Missä se on?? Apua. Yleensä joulufiilis on saavuttanut tämän naisen jo lokakuussa, mutta tänä vuonna se on kertakaikkisen hukassa! En vaan ole päässyt siihen mahtavaan villasukkaglögipiparipakettikuusi - fiilikseen yhtään. Voi nenä.

Ensinnäkin, häkellyin jo siitä, että joulukalenterin luukkuja on saanut avata jo monta päivää - ahaa? En ole myöskään havahtunut minkäänlaiseen joulunvalmisteluun, mitä nyt pari havunoksaa hatarasti muistuttaa tulevasta L E M P I juhlastani. Ok, myönnetään, joulukorttikuvat on otettu, mutta missä kortit? Missä tontut, koristeet tai jouluntuoksut?

Ei ainakaan täällä. Täällä haisee kitti, pöly, savuttava uuni, hiki ja haisevat työkengät. Kerran tein pipareita. Ostin kanervan pöydälle ja keitin glögin. Istuin sohvalle ja mutustin piparia glögiä siemaillen. Päässä vilisi joulun sijaan ajatuksia: muista kitata se ja se, valitse maali, laske neliöt, oliko sen jälkeen katon levytys? Hio, muista, ettet hio S I T Ä kohtaa, joko pääsis sitten koolaamaan, aukot, joko saadaan aukot? Maalataanko vielä kolmannenkin kerran? Entä S E seinä, mikä väri? Sininen, vihreä, tumma vai vaalea? Entä ne aukot, joko saan ne aukot? A U K O T??

Joulufiilis on kadoksissa siis monestakin systä.

pimeää
märkää
ei lunta
remontti
kaaos
sotku
pimeys
ei aikaa
ei paikkaa
7kk joka nukkuu tunnin putkeen yössä
7v joka odottaa omaa uutta huonettaan

Vaikka tällä hetkellä näyttää siltä, ettei joulua huvita tänne kaaoksen keskelle tänä vuonna laitella ollenkaa, niin olen siltikin onnellinen remontin edistymisestä - se jos mikä on kadotetun joulufiiliksen arvoista! Ja mitä noihin aukkoihin tulee, niin itselläni on joku käsittämätön fiksaatio kulkuaukkojen puhkaisuun uudelle puolelle: ne kun saadaan, ollaan oikeasti valmista kauraa. Vaikkei olla. Mutta henkisesti saan kaksi erillistä palaa yhdistettyä yhdeksi kodiksi. Jännä juttu.

Mutta teille muille ihanaisille joulunlaittajille: nauttikaa, minä nautin teidänkin joulujutuistanne blogienne välityksellä <3

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My Christmas feeling is totally lost. Because:

it's dark outside
no snow
raining
renovation
renovation
mess
did I say renovation?
and mess?

Blaah.

- Sirpa -


PS. Näin kuitenkin unta, että ostimme kinkun.

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)