NE SIISTIT NURKAT // CLEAN CORNERS


Hei vaan! Viime postauksesta on vierähtänytkin joku tovi! Olen tosi pahoillani :( Nyt on vauhti päällä vähän joka puolella ja käytännössä en ole juurikaan edes konetta avannut muutamaan viikkoon, joten aika blogipimennossa ollaan - apua!

Mutta, kerrotaanpa niitä kuulumisia :) Eli remppa senkun etenee. Haettiin aikamoinen kasa tarvikkeita tässä välillä: kattopaneelit, laatat, valot yms. Sähkömiehet ovat pyörineet tontilla, ollaan pidetty pieni "helpotustauko" tässä välissä ( liika on liikaa rakentamisessakin ) ja taas välillä menty haipakkaa. Toivottavasti kerkeisin jossain välissä postaamaan tämän hetken tilanteen laajennuspuolella - näyttää nimittäin jo loppusuoralle! Käytännössä se tarkoittaa sitä, että molemmat pakerretaan sen mikä keretään nyt raksalla. Se on se tärkein nyt täällä.

Sillä aikaa täällä meidän sisätiloissa ollaankin aika poterossa: tämä tässä kuvissa näkyvä alue on käytännössä ( yläkertaa lukuun ottamatta ) se ainoa tila, mikä on rempan takia se siisti ja viihtyisä! Kaikki muu on käytännössä jyrätty. Sähkäri kävi yhdistelemässä vetoja uudeltapuolelta tänne vanhanpuolen sähkökaappiin, joten välikattoja on revitty auki ja sähköjohtoja on vedetty pitkin kattoja. Siellä ne roikkuu. Eli käytännössä saadaan muutama muukin tila sitten rempata pienesti uudelleen. Niiden aika ei kyllä ole nyt.

Tätä pientä poteroa olenkin nyt yrittänyt pitää kaikin keinoin nättinä ja kivana. Sellaisena yhtenä pienenä tilana, jossa voi ummistaa silmät selän takana näkyvältä "kaaokselta". Hankittiin kirpparilta uusi isompi TV-taso, joka natsaa täydellisesti uudelle puolelle ja vanha annettiin Herra K:n vanhemmille. Hitusen olen laitellut joulufiilistäkin kehiin ja yksi aamu kyhäsin tuollaisen amppelin joutavasti lasivaasista. Pieniä juttuja, mutta jokseenkin tärkeitä.

Ja, tadaa, olen saanut myös oman toiminimen ja eka satsi Saana - julisteita lähtee myyntiin viikonloppuna Kuopioon. Myös Kaapelitehtaalle on menossa erä myyntiin, joten pikku hiljaa tälläkin saralla hommat etenee :) Pientä painetta olen tämän harrastukseni tiimoilta kokenut, raksahommat kun alkoi vetämään aika lailla enemän tuota aikaa mitä kuviteltiin.

Että sellaista! Terkkuja kaikille lukijoille hirmuisesti, toivottavasti pian taas "nähdään" :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our building project is taking so much time in these days, but hopefully soon I have more time to write my blog again! 


- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)