LAAJENNUSOSAN REMPPAKUULUMISET // BUILDINGPROJECT


Tässä muutama kännyllä räpsitty remppakuva ja katsaus tämän hetken tilanteeseen.

Sähköt on nyt ( ymmärtääkseni ) vedetty, seinät ja lattiat eristetty, uusi eteinen on rakennettu omalle paikalleen ja lattia sekä seinät levytetty. Seuravana on tiedossa kittausurakka, seinien maalaus, katon levytys, valojen asennus sekä lattia. Jossain siinä välissä pitäisi puhkoa aukot vanhalle puolelle ja koolata vanha "ulkoseinä" sekä pinnoittaa sen. Uusi eteinen jätetään kittiurakan jälkeen niille sijoilleen ja sitä jatketaan sitten, kun uusi puoli on muutoin valmis. Sisälle kun pääsee kulkemaan joka tapauksessa vanhasta sisäänkäynnistä niin uusi eteinen on ns. toissijainen juttu! Jossain välissä asennetaan ulkovalot seiniin ja ilmalämpöpumppu ja mitähänvieläpientä, mutta loppua kohden mennään. Laajennuuksen myötä joudutaan uusimaan jonkin verran keittiötä sekä tuota välitilan aulaa/käytävää, mutta ne tehdään sitten myöhemmin. Pintarempalla selvitään, joten ei niin kiirettä pidä sen homman kanssa.

Värimaailmaan ollaan pohdittu aika lailla ja pääväriksi seinien osalta on noussut tuo vaalea harmaa. Sen rinnalle haluaisin nostaa jonkin tummemman sävyn: sinisenharmaan tai vastaavan. Herra K on vielä toistaiseksi asiasta erimieltä, hän taitaa pelätä kovasti sitä, että tumma seinä vie kaiken valon tilasta. Suunnitelmissa olisi maalata seinä ( eli eteisen väliseinä ),  jolle tulee televisio, joten en usko, että syö valoisuutta kovinkaan paljoa. Varsinkin kun lattiakin tulee olemaan vaalea. Mutta suunnitellaan suunnitellaan :) Muutoin sitten haluankin VÄREJÄ sisustukseen ja ne löytyvätkin sitten tekstiileistä ja sisustuksesta. Mustavalkeaharmaa on jotenkin niin tökkinyt viime aikoina, joten saa nähdä eletäänkö kohta väri-iloittelun keskellä :)

 Lattiamateriaaliksi valikoitui laminaatti vaikka yhtenä vaihtoehtona olikin lautalattia. Nyt emme kuitenkaan saaneet budjettiin sopivaa, tarpeeksi kuivaa ja aikatauluun mahtuvaa materiaalia, joten laminaatilla mennään. Leivinuunia olemme lämmitelleet jo pidemmän aikaa ja ai pojat, että on muuten hyvä kapistus! Lämmittää todella hyvin ja pitkään!

Toivottelen kaikille hyvät viikonloput, me vedellään kittiä seiniin ja toivutaan pienemmän tyssin hurjasta kuumeesta <3

Nähdään!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Renovation, renovation! And it's looking good!

- Sirpa -

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)