JOULUKORTTIKUVAUKSET // CHRISTMASCARD PHOTOSHOOT

Tänä jouluna joulukorteissa ihastuttavatkin meidän perheen lapset! Jonkin aikaa pyörittelin mielessäni vaihtoehtoja kuvausympäristöstä, mutta lumen puuttuessa studio nousikin pystyyn omaan olohuoneeseen. Ei liene yllätys :) Taustalla olevan kuusikankaan tilasin Jotexilta ihan näitä kuvauksia silmällä pitäen ja toimii mielestäni oikein mainiosti.

Koska kuvaukset olivat sisällä ja valitettavasti kelien puolesta kärsittiin vielä luonnonvalon puutteesta, pääsi hankkimani uusi salama testikäyttöön. ( Jos kuka haluaa kuvausympäristöstä "tarkempaa" selvitystä, voi käydä vilkaisemassa edeltävän postauksen - siihen ikkunan eteen on tämä "studio" rakennettu! ) Aikamoisen haipakkaa oli kahden eri sorttia olevan lapsen kanssa suoriutua kuvauksista, siinä missä toinen ryömii karkuun niin toinen osoittaa paikaallaan olemisen turhautumista, mutta ihan tyytyväinen olen jälleen lopputulokseen :)

Toivotaan, että Posti kerkeää toimittamaan kortit perille tänä jouluna. Tosin varmuudeksi taidan laittaa sähköisen version vielä perään :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

This year's Christmas cards are finally done! We had little photoshoot at home and I'm so happy how well it went. I used my new flashlight and it worked well!

- Sirpa -

You May Also Like

12 kommenttia

 1. Siis hääääh? Onko toi kuusi kangas ?? Meni mulle ihan täydestä :). Tai siis luulin, että se on ihan oikea kuusi. Että todellakin on onnistunut studio! Ja ihanat kuvat. Isompi kuvattava osaa näköjään sopivasti viihdyttää pienempäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaa, kangasta on! Bongasin tämän Jotexin kuvastosta ja heti totesin, että tästä tuleekin se kaivattu luminen maisema kuvauksiin :) Aika onnistunut valinta siis!

   Poista
 2. Oi kun kiva idea tuo kangas! Täälläkin olisi tarkoitus vielä tällä viikolla ottaa vauvelista jouluaiheisia kuvia joulukortteihin.. Keskiviikolle näyttäisi lupailevan aurinkoa, joten ehkä silloin sitten! Rekvisiitatkin pitäisi vielä ideoida, talja ja lyhty ainakin löytyisi täältä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kotoa löytyy melko lailla kaikkea tarpeellista ja tarpeetontakin, saa nopeasti kuvaukset pystyyn :) Hyvia kuvauksia sinne!

   Poista
 3. Upeat, voi kun näkisit meidän potretin... Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elähän nyt! Monta hauskaa sisaruskuvaa oon nähnyt, joissa toinen sankareista ei ehkä oo ihan niin mielellään ollu touhussa mukana - mutta kuviin on saatu se ihana tunnelma :) Toinen nauraa ja toista ei vois vähempää kiinnostaa suu mutrullaan... :)

   Poista
 4. Aivan tosi upeat ja hellyyttävät kuvat!

  VastaaPoista
 5. Upea! Mä näin tota kangasta jossain netissä, mut en silti muistanut ja olin ihan hämmissäni kun kerroit sen olevan kangasta. Niin aidon näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin hämmästyttänyt kovasti lukijoita! Jotexilla on myynnissä seinään ripustettavana "joulukuusena", tähän saa ihan valotkin laitettua loistamaan :) Veikkaan, että tulee käytettyä tätä taustaa useampaan otteeseen erilaisissa lapsikuvauksissa.

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)