VIHDOIN // FINALLY

Oletettavasti koko blogini olemassaolon ajan ( ja koko tämän 4 vuotta, mitä täällä olemme asuneet ) olen harmitellut makuhuoneemme järjestystä/huoneen mallia/tapettia yms. Mikään ei oikein ole natsannut ja koko ajan jokin on siinä hiertänyt. Pintaremppa on pyörinyt jatkuvasti mielessä ja viihtyisää en ole tilasta saanut millään.

Mutta sitten yllätin itseni lähes täydellisesti. Käsittämätöntä, etten ole tätä kokeillut aikaisemmin! Tai olen ajatellut, mutta olen kuvitellut, että sänky jää liian lähelle takkaa. Niimpä. Onhan niitä mittanauhojakin olemassa sitä varten..No, joka tapauksessa siirsin sängyt ikkunan alle ja pinnasängyn tuonne poteroon.

Ja tästähän tuli mielettömän kiva! Sain ne kauan kaipaamani yövalot sängyn vierustoihin sekä kunnon yöpöydät molemmin puolin. Tilaa jäi myös sängyn ympärille eikä se tunnu enää ahtaalle. Koko huone sai jotenkin uuden merkityksen ja jokainen palanen loksahti paikoilleen. Yksityiskohtia tulee varmasti vielä vähän viilattua ( peili saattaa saada vähän väriä pintaan ) ja sen sellaista pientä, mutta niitä kerkeää. Nyt nimittäin nautin tästä :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our bedroom now and I love it!

- Sirpa -

Ps. Tapetit menee kyllä kaikesta huolimatta joku päivä vaihtoo - on meinaan aikamoisen pienistä palasista koottu tuo tilkkutäkki ja hieman jo repsottaa sieltä täältä.

You May Also Like

13 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)