VIHDOIN // FINALLY

Oletettavasti koko blogini olemassaolon ajan ( ja koko tämän 4 vuotta, mitä täällä olemme asuneet ) olen harmitellut makuhuoneemme järjestystä/huoneen mallia/tapettia yms. Mikään ei oikein ole natsannut ja koko ajan jokin on siinä hiertänyt. Pintaremppa on pyörinyt jatkuvasti mielessä ja viihtyisää en ole tilasta saanut millään.

Mutta sitten yllätin itseni lähes täydellisesti. Käsittämätöntä, etten ole tätä kokeillut aikaisemmin! Tai olen ajatellut, mutta olen kuvitellut, että sänky jää liian lähelle takkaa. Niimpä. Onhan niitä mittanauhojakin olemassa sitä varten..No, joka tapauksessa siirsin sängyt ikkunan alle ja pinnasängyn tuonne poteroon.

Ja tästähän tuli mielettömän kiva! Sain ne kauan kaipaamani yövalot sängyn vierustoihin sekä kunnon yöpöydät molemmin puolin. Tilaa jäi myös sängyn ympärille eikä se tunnu enää ahtaalle. Koko huone sai jotenkin uuden merkityksen ja jokainen palanen loksahti paikoilleen. Yksityiskohtia tulee varmasti vielä vähän viilattua ( peili saattaa saada vähän väriä pintaan ) ja sen sellaista pientä, mutta niitä kerkeää. Nyt nimittäin nautin tästä :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our bedroom now and I love it!

- Sirpa -

Ps. Tapetit menee kyllä kaikesta huolimatta joku päivä vaihtoo - on meinaan aikamoisen pienistä palasista koottu tuo tilkkutäkki ja hieman jo repsottaa sieltä täältä.

You May Also Like

13 kommenttia

 1. Joskus ne palaset vaan loksahtaa kohdalleen. Onpa muuten mukava tunnelma teidän makuuhuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tykkään nyt itsekin tosi paljon, ennen suorastaan ahdisti makkarin tunnelma - pienestä se vain on kiinni näköjään :)

   Poista
 2. Kauniilta ja harmoniselta näyttää, tykkään! Hauskaa miten sitä voi itsensä yllättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Harmittaa, etten tosiaan aikaisemmin ollut moista keksinyt, sitä vaan mietti koko ajan suuuren suurta remppaa ratkaisuna :)

   Poista
 3. Heii näyttää erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Heii näyttää erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Meillä kävi viikonloppuna samantyylinen ahaa-elämys keittiössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Nää on oikein mukavia yllätyksiä :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti Johanna <3 Tuskin malta odottaa pintaremppaa, mutta tämän kanssa jo jaksaa "elää" hih!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. kiitos Heini :) Kyllä tällä taas hetken jaksaa! Pintaremppa on kuitenkin jossain vaiheessa edessä..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)