TUOLIASIAA // CHAIR TO CHOOSE

0151.jpg

Flexa Matstol Vit/NaturViime kerrasta onkin jo joku tovi aikaa, kun lasten syöttötuolin hankinta on tullut ajankohtaiseksi. Vanha tuoli on laitettu jo kiertoon aika päiviä sitten, joten uuden hankinta taitaa olla edessä.

Kokosin tähän muutamia vaihtoehtoja, jotka eritoten muotoilunsa puolesta miellyttävät: kaunis, ajaton ja selkeälinjainen muotoilu nousee ohi esimerkiksi Tripp Trapin, vaikka onhan sekin varmasti käytännöllinen ja erinomainen tuoli. Itseäni ei vain koskaan ole niin iskenyt tuo malli - ehkä liian jyketti omaan makuun.

 Jos noin vain saisin valita, meidän tyssi istuisi joko Hanneksen Onni -tuolissa tai Artekin klassikossa. Tuota Artekin 616 olenkin metsästänyt Huuto.netistä sekä Torista vaan toistaiseksi ne muutamat löydöt ovat jo kerenneet mennä. Vinkata saa, jos jolla kulla on tiedossa! Projektitkin otetaan vastaan, enemän kuin mielellään :)

Lopuksi kiitos vielä jokaiselle lukijalle, joka täällä jaksaa käydä kommentoimassa ja juttujani lukaisemassa! Tiedän, postaustahti on suht hidasta ja taukoja on, mutta Neiti 5kk on tällä hetkellä se asia ykkönen - ja sitten on tietenkin tämä laajennusremppa. Molemmat vievät aika lailla aikaa ja voimia vaan siitäkin huolimatta koetan postailla sen minkä suinkin ehdin! Eihän tämä hulabaloo loputtomiin kestä :)

Hei vaan ja mukavaa loppuviikkoa!

 ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

We need a new baby's chair. These are my favorites at the moment: I love the simple shapes and timeless design.

- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)