TUNNELMAKUVAUS // PHOTO SHOOT
Tällä kertaa lapsikuvaukset käsittelevätkin vähän eriluokan kuvauksia. Oikeastaan tässä kohtaa voidaan enemänkin puhua kuvankäsittelystä eikä niinkään varsinaisesta kuvauksesta.

Kuvankäsittely kuuluu enemän tai vähemän kuvioihin, kun puhutaan valokuvauksesta ylipäätään. Vaikka valmiiksi hyvät kuvat eivät juurikaan käsittelyä kaipaa niin jotain pientä kuitenkin: rajausta, kirkkaudensäätöä, värien ja kontrastin muokkausta ja siinäpä se suurimmaksi osaksi onkin. Hyvä kuva on valmis.

Mutta kun haetaan jotain muuta, kuvien muokkaus nouseekin aivan uudelle tasolle. Oikeastaan vain taivas ja oma mielikuvitus ( ehkä ne taidotkin ) ovat rajana kuvankäsittelyssä. Kuvien laatuun vaikuttaa tietenkin myös kamerakalusto, mutta se onkin sitten jo ihan omaa sarjaansa ja jätetään se tässä kohtaa pois laskuista. Oma kalustoni on harrastelialaatua, jolla olen ihan hyvin pärjännyt.

Näihin kuviin koetin hakea hieman unenomaista, utuista tunnelmaa. Rajaukset eivät ole mitkään parhaimmat, pihamaalta kun on todella vaikea löytää yhtään kohtaa, missä ei näkyisi peräkärriä, lautapinoja, rakennustarvikkeita...Koettakaa kestää. Varsinkin alempi kuva kärsi huonosta ja ahtaasta rajauksesta, mutta menkööt nyt esimerkkinä ns. huonosta kuvasta. Aikaisempia kuvauksia pääset katsomaan täältä, KLIK! 

Mitäs tykkäätte? Joko tuutte kuvattavaksi ;)

Lopuksi vielä muutama itseäni innostava valokuvaaja, joiden tuotannosta tykkään valtavasti! Kuvien taso ja laatu onkin jo niin korkea, etten voi kun haaveilla siitä tällä hetkellä - mielettömiä valokuvaajia!' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Baby photo shoot and a hint of Photoshop - what do you like of these types of photos?

- Sirpa -

You May Also Like

4 kommenttia