PIKKUISET LAPASET JA KIERRÄTYSLAHJAT // LITTLE MITTENS AND RECYCLED GIFTS

Nämä pienet lapaset valmistuivat pikaisesti suurempien neulomisprojektien keskellä. Olivat sellainen ripeä ja rento nollausprojekti :) Isompien töiden keskellä on kiva saada jotain valmistakin ja tumppuset valmistuvatkin yleensä riittävän nopeasti.

Tällä hetkellä pukinkonttiin onkin valmistumassa yhtä ja toista! Siskon kanssa tehtiin nimittäin sellainen sopimus ( huomhuomhuom, jos luet tämän, niin pieni muistutus <3 ), että tänä jouluna lahjat ovat joko kierrätettyjä tai itse tehtyjä. Ja tätä sääntöä koetan parhaani mukaan soveltaa kaikkiin joulun lahjoihin.

Aika monessa blogissa pyörii jo joululahjavinkkejä sekä joulu muutenkin näyttäisi olevan ajankohtainen aihe. Mitäs mieltä te olette esimerkiksi kierrätetyistä joululahjoista? Kelpuuttaisitteko itsellenne vaikka kirpparilta löytyneen Muumikupin tai jonkin muun ihanuuden? Vai onko ihan hoopo ajatus? Toki on hyvä tietää, mitä mieltä lahjan saaja on asiasta ja kenties oltava jollain lailla perillä siitä, mitä lahjan saaja tarvitsee: kerääkö tai onko etsinyt jotain tiettyä juttua itselleen. Kaikki kun eivät välttämättä ajattele kierrätyksestä ihan samalla tavalla.

Saas nähdä miten käy!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Last Christmas we made a deal with my sister: this year all the gifts should be either made by ourselves or recycled. Let's see how it works out! What do you think about it? Yes or no?

- Sirpa - 

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)