TALON LAAJENNUS OSA 2. // BUILDING PROJECT VOL.2
Rakennuspuolella elellään tällä hetkellä hyvin odotuksia nostattavia aikoja. Hommat etenevät siinä määrin hyvässä tahdissa eteen päin, että väkisinkin alkaa jo miettimään "muuttopäivää". Ei pitäisi, mutta minkäs teet! Tässä muutama kännykuva ja pieni katsaus tämän hetken tilanteeseen.

Elikkäs missäkä mennään? Seinät ovat villoitettu nyt kauttaaltaan. Käytimme eristeenä EKO - villaa, ottaen huomioon, että toinen puoli talosta on eristetty pelkästään purulla. Näin saadaan ilmankierto ja rakenteiden hengittävyys pysymään toivon mukaan hyvänä ja pitkäikäisenä. Luonnonmukaisuus ja kierrätysmteriaalien käyttö valmistuksessa on vain iso plussa tässä kohtaa. EKO - villasta saa lisätietoa heidän kotisivuiltaan www.ekovilla.com

Ikkunat ovat myös paikoillaan, samoin olemme siirtäneet keittiöstä ikkunan nyt uudelle paikalle laajennuksen puolelle. Meillä onkin tässä hienot vanerilevynäkymät keittiössä :D Tuohon vanerilevyn kohdalle puhkaistaan sitten aikanaan aukko, josta tulee toinen kulku uudelle puolelle. Muurari on saanut myös leivinuunin valmiiksi ja se odottelee nyt kuivumista sekä ensitulia. Pienet testitulet on jo tehty ja hyvin vetää! Kohta voikin laittaa sämpylätaikinen tulemaan :)

Mitäs muuta? Eteisen väliseinät ovat rakenteilla samoin sähköjä on vedetty ja ulko-ovi tilattu. Pian päästään puhaltamaan villat välikattoon sekä rakentamaan lattian koolausta. Ollaan kyllä voiton puolella ja kovasti. Ulkovuorauskin on tehty ja maalattu, samoin ikkunan pielet ja nurkkalaudat laitettu!

Salaa ajattelen, että jouluksi kotiin, mutta saas nähdä! Ei kerrota kellekään ;)

Hyvää alkavaa viikkoa täältä hulinan keskeltä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

So much is done, but so many thigs are left to do. I'm secretly hoping that we can "move in" by the Christmas :)


- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)