PIPO // BEANIE
Jännä miten syksyllä lankakerät ja puikot vaan ajelehtivat kätösiin. Kauppareissulla melkein joka kerta tulee hipaistua uutta kerää, mitähän tästä tekisi, olisiko uusi myssy? Lapaset? Villasukka ja lapasosasto näyttää tällä hetkellä aika vajaalta kaikkien perheenjäsenten osalta, joten sinne joutaakin neulasta lisäyksiä syksyn mittaan.

Vauvalle neuloin uuden pipon viileitä ilmoja varten. Tässä pipossa yhdistyy melkein kaikki tämän hetkiset lempparivärit: tuo sinapinkeltainen on noussut kieltämättä kärkipäähän lemppareissa. Lankana käytin Nalle - lankaa ja tämän piti olla sellainen huoleton "kunhan nyt jotain neulon" - iltapuhde, mutta taisin siitäkin huolimatta purkaa ja udelleen neuloa aika monta kertaa, kun ei ne kuviot olleetkaan niin kivoja :) Eli se siitä huolettomasta puikkojen heiluttelusta..Alle saa kyllä laittaa kypärämyssyä, sen verran karhakkaa lankaa on.

Katsotaan nyt, mitä ja miten paljon hommat edistyy viikonlopun aikana, niin puikoilla kun rempassakin. Eteisen lattia ja väliseinät ovat jo kivasti alulla laajennuspuolella, joten sieltäkin on pian uutta raportoitavaa blogiin. Muutenhan nämä sisustushommelit ovat suoraan sanottuna tauolla. Noin konkreettisesti, ajatus ja muistiinpanopuolella ollaankin sitten ahkerammin tallennettu kivoja sisustusjuttuja talteen H - hetkeä varten.

Oikein ihanaa perjantaita kaikille, niin lakkoilijoille kuin työssäolijoilekin!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I made a new hat for the baby. Therse are my favourite colors at the moment! All the atumn colors :) Have a happy Friday you all!

 - Sirpa -

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)