MISSÄ MENNÄÄN? // WHERE ARE WE?
Missäkö? Keskellä kaaosta. Tai, eihän tämä kaaos ole, vaan perus remppakaaos. Kuuluu vähän niin kuin asiaan ymmärtääkseni. Mutta, siitäkin huolimatta tunnen lievää (suurta) henkistä ahdistusta katsellessani ympärilleni ja nähdessäni joka paikassa

A. epäjärjestystä // kaaosta
B. remonttikamaa
C. pölyä // hiekkaa // rakennusjätettä // kaaosta
D. hurmioitunutta sekasotkua

Vaikka talon laajennus tapahtuukin asuintilojen ulkopuolella niin se väkisinkin näyttää tässä vaiheessa tunkeutuvan myös sisätiloihin. Keittiöstä poistettiin nyt ikkuna, se siittettiin uudelle puolelle omalle paikalleen. Nyt meillä pitää lämmittää, koska "ikkunan" virkaa keittiössä toimittaa muovi ja vanerilevy. Nice. Joten sisällä on entistäkin pimeämpää. Ja aamun viileys kantautuu luihin ja ytimiin - villasukat, here we come!

Saunakammari, pihamaa, varasto - kaikki toimivat rakennustarvikkeiden säilytystiloina. Yritän ummistaa silmäni jatkuvalta remppakaaokselta, mutta välillä nousee lievä ahdistus pintaan: milloin voi laittaa tavarat paikoilleen niin, ettei siinä kohta ole pino jotain remppaan liittyvää? Milloin sisällä ei olisi näin pimeää? Milloin pääsen laittamaan kodin nätiksi ja huokaista ihastuksesta?

Tässä samalla kirjoittaessani katselen ikkunasta tulevaan olohuoneeseen, josta työmaavalo tillottaa suoraan silmään, näen laastisankkoja, rakennustelineitä, lautoja, muovia, vierellä on sähköpiirustuksia, läjä saatuja vauvanvaatteita odottamassa..

Päätän keittää teetä ja nauttia palan piirakkaa. Käännän selkäni kaaokoselle ja haaveilen. Kyllä se kaaos loppuu aikanaan.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 
I try to enjoy little things while I see huge chaos every where: renovation is spreading in every corner and place..Uh. I can't wait when we are done with the building.


- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)