PUUTARHASSA // GARDEN


* toteutettu yhteistyössä Fiskars:n kanssa *

Keväällä kerroinkin saaneeni Fiskarsilta puutarhatyökaluja, joista on juttua täällä. Toinen tuotepaketti saapuikin aika pian sen jälkeen, mutta sattui vähän kiireiseen ajankohtaan: laskettu aika oli ihan hippeimmillään, joten tuotteiden kanssa touhuilu jäi nyt myöhäisempään ajankohtaan. Pahoittelut siitä!

Mutta asiaan. Eilen päästiin ilman sateita ja tuulia puuhastelemaan ulos ja puutarhan kimppuun. Tänä kesänä se onkin saanut kasvaa valtoimenaan, sen verran kiireisenä rakennustyömaa sekä vauva on meitä pitänyt, joten tekemistä on sillä saralla. Tyssin kanssa käytiinkin ensimmäisenä Fiskars PopUp puutarhasäkkien kimppuun. Fiskarsin sivuilla säkkien kerrotaan olevan rakenteeltaan kulumista ja hometta kestäviä. Suljettuna se on vain 10 cm korkea ja näin ollen myös helppo varastoida. Avatun säkin tilavuus on 172 litraa ja pienemmän 56 litraa.

Ja toden totta! Säkit pompsahtavat auki todella näppärästi, mikä on oikein miellyttävä ominaisuus käytössä. Säkit ovat suljettavissa takaisin pienillä renksuilla, joten ovat helpot käyttää ja säilöä takaisin varastoon. Itseasiassa tästä tulikin oikein hitti Tyssin kokeillessa säkkiä, koska tämä pompsahtava ominaisuus oli oikein hauska tapaus: vähän kuin taikurin hattu. Materiaali tuntuu hyvin kestävältä ja jämäkältä ja tuotteet ovat erittäin kevyitä. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan. Ainut miinus, minkä tuotteista annan, on nuo kantokahvat. Ne voisivat olla isommat, jotta yhdellä kädelläkin saisi niistä kiinni ja säkit kannettua pihan perälle. Nyt ei oma hanska ainakaan yllä kunnolla.

Näille säkeille onkin useamman sortin käyttöä, ei vain pelkästään puutarhajätteisiin. Pienempi säkki meni kerrasta autotalliin kierrätyskäyttöön: joko sanomalehdille tai pienmetallille. Isompi säkki onkin sen verran kookas, että se hakee vielä käyttötarkoitustaan. Syksyllä varmasti ainakin lehdet tulee siihen haravoitua.

Toinen kokeilemani tuote oli Power Gear - oksasakset, joita en voi olla kehumatta. Ovat nimittäin todella hyvät käyttää ja oksat napsahtavat kevyesti poikki. Tuotteesta kerrotaankin Fiskars:n sivuilla näin:

 Fiskarsin ergonomiset oksasakset ovat miellyttäviä ja helppoja käyttää. Niin ammattilaiset kuin harrastepuutarhuritkin arvostavat niiden hyvää hinta-laatusuhdetta ja leikkuutehoa. Kahvat ovat kestävät ja terät ruostumatonta terästä. Helppokäyttöinen lukitusmekanismi pitää terät turvallisesti kiinni silloin, kun leikkuria ei käytetä.


Kädensijan pyörivä liike mahdollistaa kaikkien sormien voiman hyödyntämisen
Kädensijojen aukeama säädettävissä
Yläterä PTFE-pinnoitettua CrMoV-erikoisterästä
Turvallinen lukistusmekanismi 
Leikkuuteho: Ø n. 26 mm

 Allekirjoitan kaiken ja enemänkin. Nämä sakset ovat olleet aika kovassakin käytössä ja pelittää mainiosti! Eli jos on oksasakset hakusessa niin suosittelen erittäin lämpimästi satsaamaan näihin.

Kiitos kovasti vielä Fiskars:lle tuotteista, ovat todella hyviä! Muutama tuote on vielä plakkarissa ja niistä vähän myöhemmin lisää :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new gardening tools!
* collaboration with Fiskars *

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)