LAPSIKUVAUS // BABYSHOOT

Odotusaikanani haaveilin, suunnittelin ja ihastelin oman vauvan superihanista vauvakuvauksista. Siitä hetkestä juuri syntymän jälkeen, hetki, jolloin ollaan vielä vastasyntyneen ruttuturvan syntymäasussa. No, useammastakin syystä tämä ainutlaatuinen hetki jäi ikuistamatta ja sehän harmittaa.

Mutta nyt on taas aikaa ja hetkiä harjoitella lapsikuvausta. Isompi onkin ollut muutamissa mukana ja tämä uusi tulokas saa toimia "koekaniinina" vauva-aiheisissa kuvauksissa. On muuten mukavaa, hektistä, sattumanvaraista ja nopeaa toimintaa. Näihin kuviin kasasin sen mitä kotoa löysin: pärekori, lampaantalja sekä kaulahuivit. Extemporee hetki, ei juurikaan mitään valaistusta tai järjestelyitä - kuvausstudiosta puhumattakaan. Olohuoneen nurkka sai toimia harjoittelupaikkana ja tilaisuus kesti ehken viisi minuuttia.

Ei ehkä vielä pro - kamaa, mutta ihanat kuvat jäi itselleni <3

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Babyshoot at home. I love these photos of my baby, it took a second to take them and I'm not a pro photographer, but I love these anyways!

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ihanat kuvat! Ihan on studiokamaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks :-) Tykkään kyllä itsekin, ihanaa oli kuvailla. Varmaan kohta lisää harjoiteltava!

   Poista
 2. No on erittäin ihanat kuvat ja kuvattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallero oli aika nopea liikkeissään, kädet heilui ku heinämiehellä! Äidin naamaa olikin kiva ihmetellä ja siinä muutama kuvat kerkes napsia :)

   Poista
  2. Pallero oli aika nopea liikkeissään, kädet heilui ku heinämiehellä! Äidin naamaa olikin kiva ihmetellä ja siinä muutama kuvat kerkes napsia :)

   Poista