TALON LAAJENNUS OSA 1. // BUILDING PROJECT VOL.1 
Tarjolla olisi pieni kooste laajennuksen edistymisestä. Tosin kuvat ovat vähän jäljessä, ollaan nimittäin jo hitusen verran pidemmällä!

Mutta asiaan. Rakentaminen alkoi toukokuun puolessa välissä kaivuulla ja pohjatöitä tehden. Kohtalaisen reippaalla tahdilla mentiin, kaikki aika, mitä päivätöiltä jäi, meni rakennushommia tehden. Itse katselin tosi keittiön ikkunasta työmiehien touhuja. Oma työnsarka kun on ollut pääasiassa täällä seinän toisella puolella :) Siinä oli veikeä syödä aamupalaa kaivinkoneen kauhan sujahtaessa mikä mihinkin suuntaan ikkunan takana.

Runko pystytettiin samaan tahtiin ja tavoitteena oli saada katto pään päälle miehen kesäloman aikana, mutta ollaankin aikataulussa peräti kolmisen viikkoa edellä, joten aika mahtava fiilis! Samalla ollaan siistitty vanhan puolen sokkeleita ja sen vierustoja sekä kaivettu muutenkin pihamaata auki uusien soritusten teiltä. Paljon ovat miehet saaneet aikaan vaikka ei mitään yötyötä tontilla olla tehtykään. Asiota suunnitellessa ja aikatauluja vääntäessä on saanut kyllä taiteilla ja kiirettä on pitänyt: miehellä on sen kymmenen rautaa tulessa.

Kuvista näkee varmaan kohtuu hyvin, miten iso laajennus loppujen lopuksi on. Näyttää välillä aika hurjalle vanhan rinnalla mutta valmiina pakettina on varmasti mahtava "mökki"!

Seuraavaan rakennusaiheiseen postaukseen ajattelin liittää pohjakuvaa ja lisää suunnitelmia tulevasta :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our building project is getting there. This is how far we are at the moment!


- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Jännittäviä aikoja siellä, iso on projekti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäsen joo! Isäntä oli sitä mieltä, että kerta laajennetaan niin laajennetaan sitten kunnolla :)

   Poista
 2. Oikea asenne! :-D Lupaavalta näyttää :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, ilolla seuraan projektin etenemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jänskättää eteneminen, mutta tehdään se mikä keretään ja pystytään :)

   Poista
 4. Lisätila on aina tarpeen!

  VastaaPoista
 5. Oi,löytyipä mielenkiintoinen projekti! Meillä edessä laajennus samanmoisessa talossa ensi vuonna ;) Laajennuksen suunta ja katto malli vain mietityttää. Vaikeita valintoja!
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Meillä oli aika helppo valinta, koska ei oikeastaan ollut mahdollista laajentaa, kuin yhteen suuntaan. Mietittiin kyllä useampaan otteeseen tulevaa pohjaratkaisua, mutta kyllä se viimisellä löytyi!

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)