POHJAKUVA + IDEOITA // LAYOUT + IDEAS

Lupailin aikaisemmin rakennuksen pohjakuvaa/suunnitelmia ja tässä se nyt tulee!

Asunnon pohjakuva tulee näyttämään tältä laajennuksen valmistuttua. Sisäänkäynti tulee olemaan uudelta puolelta ja vanha sisäänkäynti säilyy ns.työmiesten puolena. 

Tähän mennessä olemma hahmotelleet vain karkeita suunnitelmia siitä, mitä uudelle puolelle haluamme. Se, onko pintamateriaalit sitten maalia vai tapettia, ratkeaa myöhemmin. Kaiken kaikkiaan yleisilme tulee olemaan vaalea, koska luonnonvaloa ei aivan älyttömästi sisätiloihin pääse tulemaan. Yksityiskohdat ovat sitten niitä, joissa leikitellään väreillä - en kuitenkaan halua kokonaan harmaata tilaa. Yritämme pyrkiä myös siihen, että uusi osa jatkuisi luonnollisesti vanhaa osaa mukaillen, joten mitään supermoderneja ratkaisuja tuskin tullaan tekemään. Voidaan siis unohtaa hifistelyt tällä erää :) Myös lattioiden kanssa saa painia, koska vanha puoli on maalattua lautaa ja uudelle puolella luultavammin ollaan vetämässä karkeasti laminaatti. Paljon on mietittävää, että kokonaisuus olisi yhtenäinen eikä uusi osa erottuisi liikaa vanhasta. Joutuu varmasti tekemään kompromisseja puolin ja toisin!

Jatkossa suunnitelmia tehdäänkin huone kerrallaan ja päästään keskittymään vähän tarkemmin pintamateriaalivalintoihin yms. ratkaisuihin. Mielessä on myös monia DIY - juttuja, joita olen kerännyt talteen: niitä tullaan takuu varmasti näkemään täällä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Layout of our buildin project: new part is all about the livingroom and new entry.

- Sirpa -

 

  

You May Also Like

7 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)