MUISTOJA VIIMEKESÄLTÄ // MEMORIES OF THE LAST SUMMER

En lähtisi keleillä kehumaan tätä kesää, mutta toisaalta olen ollut [ siis ihan oikeasti ] tyytyväinen, ettei hirmuhelteitä ole ollut. Neiti Veen kanssa on ollut hurjan paljon helpompaa! Tähän koleaan ja sateiseen kesään sopiikin vallan mainiosti viime kesäiset Korkeasaari - kuvat, jotka jostain syystä jäi silloin julkaisematta.

Minullahan oli  elämäni ensimmäinen neljän viikon loma ja ylipäätään ensimmäinen kesäloma kuuteen vuoteen. Joten pakattiin isomman Neidin kanssa auto täyteen ja kurvattiin tädin luokse Helsinkiin. Kelit näyttivätkin silloin ne parhaat puolensa, tuli lunta ja sitä rataa :D Mutta mukavaahan meillä oli ja noinkin pitkä reissu sujui kahdestaan vallan mainiosti.

Kiitos ihanista kommenteistanne edeltäviin postauksiin! Täällä vähän hidastellaan vastausten kanssa..Pikku neiti nimittäin on päättänyt kääntyä ja harjoitukset ovat olleet sitä luokkaa että oksat pois! Eilen hän sitten oppi kääntymisen jalon taidon ja ai että se vie energiaa ja vaatii äidiltökin himppa enemmän syöttökertoja. Toivottavasti pysyn menossa mukana!

 ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our tripp to the Korkeasaari in Helsinki. Pictures are of the last summer.

- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)