KÄY SAVONLINNASSA: PALONI // VISIT SAVONLINNA: PALONI

Savonlinna on kesäkaupunki, todellakin. Kaupunki vilkastuu ja piristyy turisteista sekä oopperavieraista ja mikä parasta: tänne ilmestyy toinen toistaan ihanempia kesäkauppoja. Se jos mikä, on kesän kohokohta. Yksi tutustumisen arvoisista kohteista on Paloni, jossa kävin pyörähtämässä perjantaina.

Palonin valikoimiin kuuluu laaja valikoima kotimaisten käsityöläisten laadukkaita tuotteita niin laukuista vaatteisiin kuin kodin sisustustuotteisiinkin. Savonlinnan myymälässä on esillä 44 suunnittelijan 34 eri tuotemerkkiä eli varsin kattava kokoonpano suomalaista osaamista. Minna Särelä kuvaa kotisivuillaan Palonin ideologian täydellisesti:

”Nimi Paloni ilmentää meille tuotteita tekevien itsenäisten suunnittelijoiden intohimoista suhtautumista omaan työhönsä. Ja kertoohan se myös omasta tunteen palostani, jolla tätä hommaa teen. Massatuotannon, kertakäytön ja kopioinnin kulttuuri on saanut minut kaipaamaan inhimillisempiä, aidompia ja persoonallisempia vaihtoehtoja, ja haluan tarjota niitä myös muille. Kuluttajalla on oikeus tietää, mistä hänen käyttämänsä tuotteet tulevat, jotta hän voi itse päättää, haluaako tukea sellaista liiketoimintaa ja tulevaisuutta vai ei”

Ja tätähä pieni kesämyymälä on pullollaan: persoonallisia, lämmöllä tehtyjä tuotteita, jotka erottuvat massatuotannon joukosta omalla tarinallaan.

Palonin kesäkauppa on avoinna heinäkuun loppuun saakka:

Puistokatu 3, Savonlinna
ti-pe klo 10-18
la klo 10-17
su klo 12-17


Suosittelen lämpimästi piipahtamaan myymälässä!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Paloni summer shop in Savonlinna: a creative company that represents and sells handcrafted pieces from talented independent designers from Finland. It's place to visit if you are traveling in Finland.

- Sirpa -

You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)