KANTOLIINASSA // BABY SLING


 


Meillä on Neiti, joka huutaa. Hän huutaa, koska ei saa unta. Hän torkkuu kyllä vaunulenkit vaihtelevasti: ehkä tunti, ehkä puoli tuntia. Jos vaunut ovat liikkeellä, muutoin ilmoitellaan äänekkäästi vartin välein paikallaan olosta. Eikun vaunut heilumaan. 

Kantoliinasta onkin tullut minulle korvaamaton apu arjessa. Neiti kyytiin unille ja siinä voikin sitten itse touhuta vaikka mitä: kotityöt, leikit isomman Neidin kanssa, pihahommat, lenkkeilyt..kaikki sujuu loistavasti. Päiväunet kestää liinassa hytkyessä 3-4h. Toinen pätkä vedetään sitten alkuillasta. Voisin ojentaa Nobelin rauhan/levon/rakkauden/ideapalkinnon hänelle, joka ikinä keksi moisen kankaan itsensä ja vauvan ympärille kieputella.

Kantoliinan kanssa on ollut myös hurjan paljon miellyttävämpi lenkkeillä. Itselleni on aika iso henkireikä päästä jo edes vähän harrastamaan liikuntaa ja tekee kyllä hyvää sekä mielelle, että keholle. Se, että kantoliinassa voi vaikka imettää kesken matkan, on vain plussaa. Nälkä kun ei katso aikaa eikä paikkaa. Lämpimillä keleillä ei kylläkään tarvitse kovin paljoa vauvalle tai itselleen liinan alle pukea, sillä hiki virtaa muutoin kiitettävästi ja voi tulla liian kuuma molemmille!

Rakennuspuolella mennään jo korkeuksissa sillä meillä ollaan asentamassa jo kattopeltejä. Aikasta mahtavaa :) Pieni remppapostaus on ollut mielessä vaikka ja kuin, mutta nämä suht ankeat rakennuskuvat ei oikein ole vielä sytyttäneet..Jokin kuvakooste on kuitenkin työn alla niin pääsette näkemään missä mennään ja mitä on tuloillaan.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I love my baby sling. It's so great in use, you can do almost everything while baby sleeps in it.

- Sirpa-

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)