IKEAN SYKSY // IKEA'S FALL
 

KUVIEN LÄHTEET: IKEA

Ikea on mielestäni viime vuosina yllättänyt kerta kerran jälkeen muotoilullaan. Varsinkin, kun omalla kohdallani olen kategorioinut kyseisen firman mappiin opiskelijat+halpaa krääsää ja jossain vaiheessa pelkkä Ikea - sana oli pieni kirosana.

Mutta ei voi mitään, mielipiteeni on vuosien varrella muuttunut. Edullista, kaunista ja käytännöllistä muotoilua on kieltämättä vaikea vastustaa! Tänäkin syksynä Ikealla on mitä valloittavin valikoima uutuuksia, joista erityisesti SITTNING - mallisto viehättää. Aterimet, lasit ja astiat tuovat minun mieleen sopivasti 50 - luvun designin. Samoin elokuussa myyntiin tulevat uutuudet ovat kalusteiden osalta silmää miellyttäviä: muotokieli kun on hyvin moderni ja skandinaavinen. Jopa Aaltomainen!

SINNERLING - malliston pääosassa vilahtelee luonnonmateriaalit  ja varsinkin korkki. Jotain kiinnostavaa löytyy silläkin saralla, vaikka korkki ei omaan makuun iskekään.

Itselleni löysin muutamia kivoja juttuja, joita voisin harkita ostavani täydentämään jo olemassa olevaa astiastoani. Mielestäni eivät häpeile yhtään Iittalan tai Marimekon vierellä - istuvat nätisti vieri viereen niin Ikea kuin Iittalakin.

Tällä hetkellä olen aika tyytyväinen, että lähimpään Ikeaan on matkaa - saattaisi muutama heräteostos tulla tehtyä ;)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Ikea's 2015 fall inspiration.

- Sirpa -You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)