TAULUJA SEINÄLLÄ // WALL DECORATION
Kesä alkaa pikku hiljaa näyttää parhaimpia puoliaan, sillä täällä paistaa aurinko aivan mielettömän lämpimästi! Sehän tietää paljon ulkona olemista ja hymy nousee väkisinkin huulille. 

Olohuoneen seinälle on tässä kevään aikana kerääntynyt pieni kollaasi tauluja kivoilla lausahduksilla - jotenkin tänne vain sopii tälläinen vähän täydempi look. Välillä olen ottanut kaikki taulut ja esineet pois ja suunnitellut tyhjempää ilmettä, mutta kyllä tämä talon luonne ( tai omistajan ;) ) vaatii ympärilleen yksityiskohtia!

Ihailen suunnattomasti molempia tyylisuuntia: minimalistista sekä vähän runsaampaa. Haaveissa olisi joskus kokeilla tosiaan tuota pelkistetyä linjaa, mutta ehkäpä tämä rintsikkatalo ei ole sitä varten.

Mites teillä? Onko teillä jotain sisustushaaveita, joita haluaisitte toteuttaa, mutta nykyinen asunto ei anna sille mahdollisuuksia?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

More and more on the wall! I love minimalistic decoration, but also great amount of details.

- Sirpa - 

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Mä kyllä huomaan kanssa, että vanha talo vaatii eri tavalla tavaraa. Viime koti oli pelkistetty ja sinne sopi vähän tavaraa ja yksityiskohtia.
  Nykyinen koti on vähän orpo sisältä, kun olen karsimisvimmoissani karsinut vähän liikaa tavaraa ja juuri tietynlaiset yksityiskohdat puuttuvat.

  No pikkuhiljaa täytyy pohtia mihin suuntaan tätä kodin tyyliä lähtee viemään ja mitä se vaatii.

  Varmaan aika monessa kodissa pitäisi elämän aikana vielä asua, että saisi kaikki sisustushaaveet toteutettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan asuttu täällä nyt neljä vuotta ja sisustuskamat ovat kyllä vaihtuneet sinä aikana melko lailla kokonaan. Osittain siksi, että ensin oli molempien sikinsokin - kamat ja siitä sitten pikku hiljaa oma juttu lähtenyt löytymään [ lue: minun, ei toi toinen taida niin paljoo suunnitella sisäpuolia :D ] Jotenkin luotan tähän talon henkeen ja siihen, ettei tähän istu mikä tahansa ilme. Vähän pitää olla tee-se-itse ja mummo. Vähän mökkiä, mutta vähän enemän nykyaikaa. Simppeliä pienillä rönsyillä höystettynä. Ei liian täynnä, muttei liian paljaskaan. Vähän vanhaa ja sopivasti uutta. Voishan rintsikasta tehdä täysin modernin ja minimalistisen, mutta siinä menee talon sielu.

   Totta :D Monta taloa, monta juttua ja monta elämää. Tällä hetkellä tää kyl tuntuu enemän kun kodilta <3

   Poista
 2. Itsekin olen alkanut taas kaipaamaan yksityiskohtia kotiin, ja muutenkin pitäisi opetella rennommin sisustamaan :-)
  Juurikin taulukollaaseja nyt suunnitteilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskohdat on kivoja! Vaikka niiden kanssa meneekin äheltäessä ja sovitellessa jokunen tovi..ite en ainakaan heti ensyrittämällä saa kaikkea asettumaan ihan just niin kivasti kun tahtoisin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)