T y ö t u o l i // C h a i r

Työpöytä sai pikaisen kevyemmän päivityksen kirpparilta löytyneen työtuolin ansiosta. Tämä [ I K E A N ? ] valkea, kevytrakenteinen tuoli natsaa kivasti pöydän ääreen raskaan, puisen tilalle. Tykkään kyllä kovasti!

Yläkuvassa vilahtaakin pienesti vinkkiä siitä, miltä täällä näyttää nyt, kun sohva on tosiaan vaihtanut paikkaa. En edelleenkään ole täysin vakuuttunut tästä järjestelystä, mutta käytännössähän tämä on toiminut loistavasti! Ehkäpä onnistun muutaman kivan kuvan olkkarista vielä nappasemaan niin pääsette tekin näkemään tämän "ei niin kivan, mutta kivan kuitenkin" - ratkaisun :)

Remppapostausta olisi myös kohta puoliin tulossa - työmiehet nimittäin tälläkin hetkellä rakentavat tuossa ikkunan toisella puolella runkoa pystyyn! Kyllä! Lattia on valettu ja rungon pystytys on alkanut! Ollaan aina vaan lähempänä valmista, jee!

Mahtavaa viikkoa täältä hieman hektisen arjen keskeltä :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Flea market found: new chair and I like it! It's much better than the old one :)

- Sirpa -

You May Also Like

13 kommenttia

 1. Onko Ikean? Musta oon nähnyt näitä Kodin1:ssä! En ole kyllä varma:) Ihanan valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee etsiskellä netistä - varmasti löytyy! :)

   Poista
 2. Tuo tuoli taitaa olla JYSKistä. Minulla niitä on ruokapöydän ympärillä neljä, sun tuoli näyttää ihan samanlaiselta. Kurkkaapa tänne: http://unelmiaelamasta11.blogspot.fi/2014/09/poydan-aaressa.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä varmasti onkin! Hyvä tietää, pitääkin käydä kurkkasemassa, josko ovat vielä myynnissä. On nimittäin tosi hyvä tuoli istua :)

   Poista
 3. Kiva tuoli ja sopii hyvin Teille :) Mikä tuossa pukkijalkojen päällä on pöytätasona? Ja ilmeisesti lasi siinä päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytälevy on itse tekemäni lankuista, jotka olen vahannut valkealla vahalla. Tällänen väliaikaratkaisu, kunnes joskus pöytä siirtyy uudelle puolelle. Sitten harkitsen vähän isompaa tasoa työpöydäksi :)

   Poista
 4. Tosi kaunis tuoli! Ja työpiste muutenkin, tykkään<3

  VastaaPoista
 5. Ihanan vaaleaa ja raikasta! Tuoli just nappi tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuli jotenkin tosi paljon kevyempi kokonaisuus :)

   Poista
 6. Nätti tuoli, ja työpiste muutenkin! Rento ja raikas :-)

  VastaaPoista
 7. Kivan raikasta ja valoisaa. Tosi kiva tuo tuoli. Jysk osaa yllättää :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)