MINIJÄRKKÄRI // POCKET CAMERAJonkin aika sitten kuvauskalusto laajeni minijärkkärin verran. Tämä Samsungin NX1000 on osottautunut erittäin oivalliseksi taskukameraksi siinä kohtaa, kun isoa Nikonin järjestelmää ei ole viitsinyt kantaa mukana.

Toisaalta tässä kohtaa voin todeta, että tähän runkoon on saatavilla - ainakin näin harrastelija kuvaajana - aika kattava määrä objektiiveja, joten hyvän paketin saisi tämänkin kameran ympärille rakennettua. Toistaiseksi pysytään kuitenkin ihan kakkoskameran ominaisuudessa ja unohdetaan kameravarustelu tällä erää.

Kakkoskamerana tämä onkin tosi hyvä, sillä pieni koko ja kevyt rakenne takaa sen, että kamera kulkee hieman useammin matkassa mukana. Retkille, reissuun ja muihin tapahtumiin on kyllä oivallinen kaveri. Käyttis vaatii edelleen hieman harjoittelua ja kuvaamisen suhteen vähän hiomista, mutta hyvin olen tyytyväinen hankintaan. Kamera kun tuppaa olemaan tällä hetkellä ihan jossain muualla, kuin jalustan päällä.

Onneksi ollaan jo paremmalla puolella viikkoa ja kohta pääsee viikonlopun viettoon! Toivotaan vielä, että kesä näyttäisi niitä parempiakin puoliaan - sadetta on piisannut toistaiseksi ihan riittämiin!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new pocket camera Samsung NX1000. It's great camera to carry on when Nikon is too heavy and big. I call this one as "familycamera" :)

- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)