Maatuskat // Matryoshka doll


 


Maatuskat <3 Näitä olen ihastellut iät ja ajat ja viimeisellä raaskin ne tilata. Herttasen verkkokaupasta tilatut mustavalkoiset puunuket ovat kivoja niin lastenhuoneessa kuin ihan olohuoneessakin ja meillähän ne ovat tietenkin olkkarissa kaikkien ihasteltavana :) Tyssi saa leikkiä näillä ihan vapaasti, pelkästään sisustuselementiksi näitä ei ole tänne ostettu. Ja onhan näistä tykätty: tällä hetkellä suosikkileikki on "Tyssi kasvaa vauvasta isoksi tytöksi"! Samalla saan kertoa, millainen neiti hän oli vauvana. Kirpparilta löytyi myös nuo haaveilemani Qualyn lintunaulakot, jotka ovat tarkoitus laittaa tuonne meidän käytävänpätkälle, kunnes se lipasto sinne joskus saadaan. Oikeastaan kaikki muu siellä jo onkin valmiina odottelemassa, nyt vaan koetetaan saada se tärkein sinne.

Tontilla on käynyt sellainen huiske ja vilinä, etten ihan ole perässä pysynyt. Sen verran tiedän, että pohjavalu tapahtuu viikonlopun jälkeen ja sitten alkaa rungon pystytys. Eli aika haipakkaa on menty!

Sateisen koleasta kelistä huolimatta huippukivaa viikkoa kaikille! 

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My new wooden dolls and lovely bird racks!

- Sirpa -


You May Also Like

6 kommenttia

 1. Oi miten söpöt. Erityisesti tykkään näiden maatuskojen kasvoista. Muistan minäkin pienenä leikkineeni maatuskoilla, joten lastenhuoneeseen varmasti hauska ostos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli lapsena myös maatuskoja, niitä alkuperäisiä mummoloita. Vaihtoehtoja on nykyään niin hirmuisesti eläinaiheista vaikka mihin!

   Poista
 2. Maatuskat on kyllä jotenkin niin mystisen kivoja ja symppiksiä :). Moskovassa meinasin kerran seota, kun päädyin kauppaan, jossa oli kymmeniä hyllymetrejä monessa kerroksessa täynnä pelkästään erilaisia maatuskoja. Olisin halunnut ne kaikki, mutta runsaudenpula lopulta lamaannutti, enkä osannut päättää, mitkä ostan, joten lopulta en ostanut mitään.. Ei vaan pystynyt kykenemään, mutta jälkikäteen harmitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosiaan hirvittävän symppiksiä ja ihania :) Toiset kivat voisi olla eläinaiheiset puunuket.

   Poista
 3. Hienot! Minun piti ostaa nämä itselleni joululahjaksi mutta se jäi/unohtui...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä himoittu jo piiiitkään :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)