Yheskoos // Not yet

 


40+6

Kaveri viihtyy vallan mainiosti omassa yksiössään eikä merkkejä lähdöstä näy. Joten päivä Joensuuhun lähdöstä on lyöty nyt lukkoon ja se on perjantai. Jännästi se helpotti ja rauhoitti oloa - odottamisen "tuska" hävisi ja nyt on vaan hummailtu rennosti. Tosin kaikki muut tuntuvat saavan vauvoja ihan tuosta noin vaan hups! Täällä vain kasvatellaan massua.

Masun kasvatuksen lomassa onkin taas ompelukone surrannut. Uusia kirpputorilöytöjä on tullut tehtyä ja superalelöytöjä! Vauvalle ompelin äitiyspakkauksessa olleen kuolalapun mukaan toisen, pallokuosisen lapun sekä muutama pieni ja vähän isompikin pipo on valmistunut ajan kuluksi. Niistä myöhemmin lisää. Tuleva isosisko osti kirpparilta 0,50e hintaan kivan nallehelistimen vauvalle ja minä löysin kivoja, raikkaan värisiä pieniä vaatteita tulokkaalle. Varsinkin tuo paksumpi raitakuosinen haalari on ihan mielettömän kiva! Lelukaari sekä taaperokärri löytyi alekorista 5e kappale hintaan, joten eipä siinä kukkaro paljoa kärsinyt. Lelukaari on kylläkin pienen tuunauksen alla tällä hetkellä, joten siitäki lisää vähän myöhemmin.

Kun nyt näköjään vielä masukuvia kerkeää otaamaan niin tyssin kanssa meinattiinkin tänään muutama viimehetken kuva napsia :) Joten ei muuta kun oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinne teille kaikille!

 ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Noup. There is no baby yet! But meanwhile I have done some great bargains for the baby and done some sewing as well.


- Sirpa -

You May Also Like

3 kommenttia

 1. Ihania värejä <3 Nuo pienet huivit on varmaan hurjan kätsyjä, säästyy paljon pyykkiä. Onnea loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Super-suloiset värit ja vaatteet! Mun pitäis käydä ostamassa näitä kuolalappuja - tai voishan sitä kokeilla tehdä nämä itsekin joistain kulahtaneesta trikoosta, nyt kun tuo äidin ompelukone nököttää käyttövalmiina tässä keskellä ruokapöytää. :D

  Tsemppiä ja muakin ihan jännittää sun puolesta!! ;)

  VastaaPoista
 3. Osaan kuvitella, kuinka jo on malttamaton mieli. Onneksi on nyt päivä päätettynä; tsemppiä matkaan ja ihania ensi hetkiä uuden ihmeen kanssa <3

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)