Viime metreillä // Last days

Harkitsin normipostausta sisustukseen liittyen, mutta kerta täällä vielä masua kasvatellaan, niin saakoon se kunnian viimeiseen ( T O D E L L A K I N toivottavasti ) postaukseen tällä saralla.

Eli kasassa olisi nyt 41+1! Uh. Voin kertoa, että alkaa olemaan pienehköstä pallosta huolimatta aika turpeahko olo..Hän vain haluaa pysytellä yksiössään, eikä kiirettä tunnu maailmaan olevan. Perjantaina onneksi suunnataan jo Joensuuta kohti, voisin 100 varmaksi sanoa, että sieltä tullaankin sitten jo uusi perheenjäsen kainalossa pois. Ai ihanuutta!

Hän taitaa suunnitella meille tosissaan triplajuhlia: sunnuntaina kun olisi äitienpäivä sekä mieheni syntymäpäivä <3

Saas nähdä :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Still. Here we are - preagnant. 41+1 weeks!


- Sirpa -

You May Also Like

22 kommenttia

 1. Aivan ihana masu :)
  Paljon tsemppiä viimesiin päiviin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Massu on kyllä kiva, sellanen kompakti pakkaus. Liitoskivut kylläkin korvaa koossa sitten ne kivut ja muut epämukavuudet... :/

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen :)

  VastaaPoista
 3. Huh voin vaan kuvitella! ❤️ Samalla lailla siellä sitä vauvaa on vaikka onkin suht pieni masu, että kyllä se vaan on tukalaa kun ei taivu mihinkään ja närästää. Voi kunpa nyt pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, joo. Vois olla kyllä pahempaakin, mutta ehkä tää henkinen puoli nyt ottaa kierroksia vähän enemän, kun fyysinen. Toki esikoinenkin meni 40+6, muttä tää - tää ei halua osoittaa mitään merkkejä maailmaantulosta :D

   Poista
 4. Oi että, kohta hän on täällä! Tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei voi enää mennä pitkään :) Pitäis kyllä nyt nauttia näistä viimosista rauhallisista hetkistä, kohta se tahti on toinen!

   Poista
 5. Tsemppiä ihan loppumeterille! Täällä lähennellään kolmeakymmentä raskausviikkoa, ja voin sanoa että nytten jo tuntuu mahan kanssa olo aika turpealta. Ihana masu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on sinällään hassua, koska tiukkoja harjotussuppareita on tullu tasaseen tahtiin viimeset 5kk. Niin että tuntuu. Ja luulis, että sitä tullaan hups vaan ennen aikojaan, mutta ei, ehei - ollaan sitten loppuun asti :) Tsemppiä sinnekin!

   Poista
 6. Pitkää pinnaa viimeisiin odotushetkiin ja tsemppiä koitokseen! Hirrrmuisesti voimia tulevaan vauva arkeen. ♡ (hassua muuten, meilläkin mies täyttää vuosia sunnuntaina ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännää miten nää viimeiset päivät vaatii odottajalta kaikista eniten sitä henkistä kanttia ja pinnaa. Luulis, että 9kk aikana on jo odotettu niin, ettei nää pari päivää sinne tänne tunnu missään. Mutta kyllä vain. Taidampa vaan nauttia joutilaisuudesta ja antaa luonnon hoitaa omaan tahtiin omat hommansa :)

   Poista
 7. Täällä ollaan vasta vähän yli kolmenkymmenen viikon ja olo tuntuu nyt jo melkoisen turpealta. Tsemppiä kovasti sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva keilapallo painaa navan alapuolella :) No, ei auta. Hän tulee kun hän haluaa <3 Tsemppiä sinne odotukseen :)

   Poista
 8. Ihana, kun masukuvat aina samoissa vaatteissa. Kaunis yksiö hänellä ♥ ja äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsä minä :D No ei, huomaa vaan kivasti kasvun, kun ei oo paita sotkemassa. Tosin tään on kylläki ainut mammapaita, jonka omistan, oon vähän huono näissä vaatehankinnoissa...viimeks ei ollu yhtään. Nyt kylläkin vähän mietiskelin, että ois varmaan kannattanu ainakin yks imetystoppi hommata synnärille mukaan etukäteen, mutta jäi nyt sitten. Ellen huomenna lähde viime hetken shoppailuille :)

   Poista
 9. Tsemppiä ja onnea vauvanhakureissulle! ♡ :'-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Neuvolan täti kyllä vähän pelotteli, että eivät välttämättä tee mitään, jos paikat ei vielä oo valmiit vaikka tiistaina tuleekin jo 42 täyteen. Apua. Toivottavasti ei tosiaan tartteis ajella enää takas...

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina <3 Pitkät on metrit, mutta maaliviiva häämöttää :)

   Poista
 11. Jännäilen täällä, että mitähän sinne kuuluu? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania, iloisia ja rakkaudentäyteläisiä kuulumisia <3

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)