Patio haaveita // Patio dreamsKUVAT: FLICKR / CLICRBS / GRAFITGRA / HOUSE DOCTOR

Eilen oli niin huippuhieno kesäkeli, että mieli heitti kesämoodille välittömästi. Kävin ostamassa kukkia sekä muutamia hyötykasveja patiolle, istuttelin tomaatin - sekä maa-artisokan taimet uusiin ruukkuihin, virittelin valoja sekä haaveilin kalusteista.

Yllä olevat kuvat kertovat paljon siitä tunnelmasta, jota patiollemme toivoisin saavani. Toki meidän piharakennus kun on punavalkoinen, se tuo vähän toisenlaisen värimaailman tilaan. Eurolavasohva on to do - listalla, ihan helppouden ja hintansa puolesta: siis ilmainen. Vanhat kuluneet kalusteet ripotellaan muualle puutarhaan, missä niiden kulunut kunto ei niin haittaa. Etupihalle siirretiinkin meidän kaksi isoa tuijaa ja siitähän syntyi mielettömän kivoja pihasuunnitelmia heti, joten toivottavasti pysyvät hengissä ja pääsen toteuttamaan ideoitani!

Tänään sataakin vettä, joten sitä ollaan sisätiloissa haaveilemassa ja suunnittelemassa. Ostin muuten pari yksiväristä suihkuverhoa ( niitä kangasmalleja ), joilla ajattelin verhoilla sohvan patjat. Kellään kokemusta? Ettei tartteisi ihan joka sateella panikoida kastumisesta/patjojen pilaantumisesta, suojaakohan riittävästi?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Patio dreams. This is the feeling what I'm looking for: sofa, lights, candles and cosy feeling.

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Kelit ovat todella olleet kohdillaan ja aivan ihana kesäfiilis täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana aurinko <3 Paistaa jo niin lämpimästi!

   Poista
 2. Ihania ispis kuvia oot läytänyt. Aurinkosita päivää sinulle Sirpa!

  VastaaPoista
 3. Tuo lavasohva on niin pop!
  Näin sellaisen juuri yhdessä bungalowissa täällä!
  Kivat ideat!
  Lempeitä toukokuun tuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärä ja kiva kierrätysmuoto :) Meille ainakin tuntuu näitä lavoja rakennustyömaalle ilmestyvän niin saapahan samalla nekin kiertoon.

   Poista
 4. Täälläkin lavasovilla kesällä pötköillään! Minä päällystin Ikean paksulla puuvillakankaalla, toki meillä ei paljon pääse sohvaan satamaan! Tuo suihkuverho vois toimiakin, mutta hiostaakohan minkäverran. Ja ompelet sit vaikka toiset kankaat siihen päälle, jos kovin nihkeän tuntuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin: saattaa hiostaa, mutta jos kokeilis jotain vilttiä tai kangasta siihen kaveriksi. Meillä kun ei mitään sateensuojaa patiolla ole niin jotenkin koetettava patjat pelastaa. Katsotaan mitenkä toimii :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)