Patio haaveita // Patio dreamsKUVAT: FLICKR / CLICRBS / GRAFITGRA / HOUSE DOCTOR

Eilen oli niin huippuhieno kesäkeli, että mieli heitti kesämoodille välittömästi. Kävin ostamassa kukkia sekä muutamia hyötykasveja patiolle, istuttelin tomaatin - sekä maa-artisokan taimet uusiin ruukkuihin, virittelin valoja sekä haaveilin kalusteista.

Yllä olevat kuvat kertovat paljon siitä tunnelmasta, jota patiollemme toivoisin saavani. Toki meidän piharakennus kun on punavalkoinen, se tuo vähän toisenlaisen värimaailman tilaan. Eurolavasohva on to do - listalla, ihan helppouden ja hintansa puolesta: siis ilmainen. Vanhat kuluneet kalusteet ripotellaan muualle puutarhaan, missä niiden kulunut kunto ei niin haittaa. Etupihalle siirretiinkin meidän kaksi isoa tuijaa ja siitähän syntyi mielettömän kivoja pihasuunnitelmia heti, joten toivottavasti pysyvät hengissä ja pääsen toteuttamaan ideoitani!

Tänään sataakin vettä, joten sitä ollaan sisätiloissa haaveilemassa ja suunnittelemassa. Ostin muuten pari yksiväristä suihkuverhoa ( niitä kangasmalleja ), joilla ajattelin verhoilla sohvan patjat. Kellään kokemusta? Ettei tartteisi ihan joka sateella panikoida kastumisesta/patjojen pilaantumisesta, suojaakohan riittävästi?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Patio dreams. This is the feeling what I'm looking for: sofa, lights, candles and cosy feeling.

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)