Hei hei eskari // Bye bye preschoolVeikkaisin, että eilen on vuodatettu useammassa paikassa onnen ja surun kyyneleitä. Pienet palleroiset pakkasivat eskarissa reppuunsa viimeistä kertaa kumet, kynät, tehtävävihkot ja koko vuoden askartelusaldon - ovi sulkeutuu ja matka kohti kesäloman jälkeistä koulutietä alkaa. Oma Tyssini oli näiden "poispotkittujen" tallustajien joukossa ja kyllä äidin sydän oli sykkyrässä onnesta ja haikeudesta..mihin kummaan se aika rientää?

Vauvan saapuminen perheeseen teki Neidistä kertaheitolla ison tytön ja häämöttävä koulutien aloitus vain vahvistaa tunnetta: ei ole äitin pieni vauva enää. Nyt on jo iso, itsenäinen ja omatoiminen tyttö! Onneksi on vielä kesä edessä ennen syksyä ja saadaan viettää paljon aikaa yhdessä.

Hoitotädeistä on tullut erityisesti kevään aikana uskomattoman lohduttavia ja tärkeitä. Haluttiin jättää heille pieni muisto kuluneista vuosista ja askarreltiinkin pieniä avaimenperiä kipsisydämillä sekä hamahelmillä. Sellaisen panoksen ovat omalta osaltaan antaneet tyssin kasvatuksessa ettei voi olla kuin tuhannesti kiitollinen!


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Preschool is over. We made a little keyholders for the childminders to thank them for the past years.

- Sirpa -

You May Also Like

3 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)