Tekemistä // Something to do  Tänään kävin metsästämässä yhtä lipastoa meidän "aulaan" ( hah, se pieni mitätön kulkutila alakerrassa - aika kaukana aulasta! ). Jälleen kerran tuli kyllä todettua, ettei ainakaan sitä edullisinta tässä tapauksessa kannata ostaa, vaikka miten olisi akuutti tarve. Sen minkä rahassa säästät, sen takuu varmasti käytössä häviät tuhanteen kertaan! Eli lipasto odottelee vielä saapumistaan.

Sekalainen kuvakollaasi kertookin aika sopivasti menon ja meiningin täällä :) Mökillä on oltu, kirpparilla on myyty ihan yllättävänkin hyvin kaikkea roipetta nurkista pyörimästä, vanhat I K I vanhat lehdet ovat saaneet kyytiä loputtomalta suolta tuntuvan kuvakollaasin materiaalina, tyssin kanssa pelattu ja pelattu, masua pussailtu ja halittu ( joko se vauva tulee, mie sanon kyllä vauvalle, että nyt saa tosiaan jo tulla meille! ), satsattu Muumikuppikokoelmaan, kasvateltu taimia ja viherkasveja, pesty mattoja...

Eli ei mitään, mutta silti paljon. Nautittu, oltu ja ihmetelty. Tänään tyssille juuri kerroinkin, miten hassulta tuntuu hihkua "jee viikonloppu!", kun meillä on vähän jee viikonloppu joka päivä.

Mutta teille, joilla alkaa oikeasti ihana mukava mahtava viikonloppu niin nauttikaa siitä! Ensi viikolle on kaiketi luvassa jo lähes "hellelukemia"!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Spending my time: playing games with my daughter, spending time at the summer cottage, creating "art", cleaning the house...Having a lovely time together with my family!


- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)