Tekemistä // Something to do  Tänään kävin metsästämässä yhtä lipastoa meidän "aulaan" ( hah, se pieni mitätön kulkutila alakerrassa - aika kaukana aulasta! ). Jälleen kerran tuli kyllä todettua, ettei ainakaan sitä edullisinta tässä tapauksessa kannata ostaa, vaikka miten olisi akuutti tarve. Sen minkä rahassa säästät, sen takuu varmasti käytössä häviät tuhanteen kertaan! Eli lipasto odottelee vielä saapumistaan.

Sekalainen kuvakollaasi kertookin aika sopivasti menon ja meiningin täällä :) Mökillä on oltu, kirpparilla on myyty ihan yllättävänkin hyvin kaikkea roipetta nurkista pyörimästä, vanhat I K I vanhat lehdet ovat saaneet kyytiä loputtomalta suolta tuntuvan kuvakollaasin materiaalina, tyssin kanssa pelattu ja pelattu, masua pussailtu ja halittu ( joko se vauva tulee, mie sanon kyllä vauvalle, että nyt saa tosiaan jo tulla meille! ), satsattu Muumikuppikokoelmaan, kasvateltu taimia ja viherkasveja, pesty mattoja...

Eli ei mitään, mutta silti paljon. Nautittu, oltu ja ihmetelty. Tänään tyssille juuri kerroinkin, miten hassulta tuntuu hihkua "jee viikonloppu!", kun meillä on vähän jee viikonloppu joka päivä.

Mutta teille, joilla alkaa oikeasti ihana mukava mahtava viikonloppu niin nauttikaa siitä! Ensi viikolle on kaiketi luvassa jo lähes "hellelukemia"!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Spending my time: playing games with my daughter, spending time at the summer cottage, creating "art", cleaning the house...Having a lovely time together with my family!


- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja kiva katsaus teidän arkeen! :-) Jospa se vaavikin pian sieltä saapuisi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Juu, täällä vaan odotellaan ja odotellaan - buuuh. Jospa tästä tulee kunnon vappukarkelovauva nyt sitten :)

   Poista
 2. Itsekin olen vailla lipastoa mutta sopivaa ei tunnu löytyvän, olen myöskin sitä mieltä ettei halvinta vastaantulevaa kannata ostaa. Tsemppiä odotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman ärsyttävä tilanne, kun lipastoa tosiaan tarvitaan, paikka on sille mitoiltaan aika rajallinen, mutta samalla pitää miettiä lipaston sopivuus myös tulevaa laajennustilaa silmällä pitäen. Kun ei kehtaisi väliaikaratkaisua pieneen tilaankaan hommata. Noh, ehkä se sopiva vielä tulee eteen :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja voi tuota "mie sanon kyllä vauvalle, että........!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleva isosisko odottaa niin kovasti nyyttiä jo saapuvaksi <3 Joka päivä alkaa aamuisin masupusuilla ja kysymyksillä "Huomenta vauva, mitä kuuluu? Nukuitko hyvin? Äiti, mitä se vastas??" ja päättyy "Hyvää yötä vauva, nuku hyvin!" Pusut vielä päälle <3 Voi ihanuutta!

   Poista
 4. Oi kuinka kiva blogi täältä löytyi! Kiva, kun kävit tykkäämässä FB-sivuistani :)) Jäin heti lukijaksi!

  www.beautyoflife.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos hurjasti :) Ja tervetuloa <3

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)