Puutarhahommia // Gardening
Kevät tuo tullessaan nuo ihanan kamalan ihanat puutarhahommat. Ihanat siksi, että pieni multasormeni syyhyää joka vuosi enemän ja enemän pihanlaittoa suunnitellessa, kamalat koska, no - sitä pihaa on tosiaan mitä laitella.

Näin ollen en voi olla kuin superkiitollinen yhteistyöstäni //Fiskarsin kanssa: heidän tuotteitaan olen kevään aikana jo jonkin verran testaillut ja vinkkaankin nyt teitä kaikkia puutarhamyllääjiä aikasta kivoilla työkaluilla. 

Oma työkaluarsenaali on tähän saakka sisältänyt sekalaisen läjän kättäpidempää: lapio sekä harava on oikeastaan olleet ainoat työkalut tällä tontilla puutarhan suhteen. Nyt pääsinkin kokeilemaan ihan oikeilla maanmuokkausvälineillä kuokkimista ja kyllähän tuo sujui huomattavan paljon paremmin. Edelliskesän kasvimaan muokkaus alkoi kompostimullan ja vanhan mullan sekoituksella keskenään. Möyhennyskuokka oli onnen omiaan tässä hommassa! Rautaharavalla viimeisteltiin vielä mullan pinta odottelemaan kylvöä.

Sekä minä, että mieheni ihastuttiin tuotteisiin ihan kympillä: ovat sen verran kevyet ja jämäkät työvälineet, että näillä onkin tullut jo puuhasteltua tällä tontilla yhden jos toisenkin pihatyön merkeissä.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Spring is here! It means some gardening with the good garden tools.

- Sipa-

// Tuotteet saatu blogiyhteistyönä näkyvyyttä vastaan //

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)