Pitkät vapaat // Easter Holiday

Täällä pääsiäisen vapaat ovatkin alkaneet leppoisissa merkeissä. Suuria suunnitelmia ei ole, ainoastaan lähdetään huomenissa käymään ukin luona koko poppoo - tyssi odottaa sitä aivan mielettömästi :) Kotona vähän raivaillaan paikkoja ( juu, näin viime hetken viikoille varasin vielä kirppispöydän ja myynti on onneksi ollut niin hyvää, että joutuu ihan miettimään mitä sinne vielä saa vietyä! ) ja siivotaan turhia kamoja kiertoon.

Pääsiäisjututkin ovat suurimmaksi osaksi pelkkää kierrätystä ja olemassa olevista jutuista keksittyä. En oikein koe tarpeelliseksi hommata uusia juttuja, vaan samoilla vanhoilla/kierrätetyillä mennään. Kaupat toki on pullollaan vaikka mitä ja uh, melkein ähky tulee sitä krääsänpaljoutta katsellessa..Pääsiäisessä meille ehkä tärkeintä on vaan se kotona olo ja mummien ja ukkien luona vierailu. Niin ja se, ettei tarvitse ruokapuolta kovin itse miettiä, sen verran hanakasti nuo mummit tykkää juhlapyhinä syömään kutsua ;)

Toivottavasti teilläkin pääsiäisen pyhät sujuvat mutkattoman rauhallisesti, ilman stressiä ja hötkyilyä! Toivotankin tässä kaikille oikein mukavia pyhiä, nauttikaa vapaista! Täällä muuten sataa lunta taivaan täydeltä, joten taidetaan me nauttia vähän siitäkin :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Happy Easter holidays to you all! Have a great time and remember to relax and enjoy of the weekend!

- Sirpa -

You May Also Like

10 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)