Perjantai heipat! // Friday hello!Perjantain kunniaksi pieni, sekalainen kokoelma kuvia Instasta sekä puhelimen kätköistä. Että tykkään näistä kollaaseista, niiden tekeminen on aina yhtä mukavaa ja rauhoittavaa - terapiaa mielelle. Vaikka ei näissä mitään suurta punaista lankaa olekaan, vain sellasta rentoa otetta ja kepeää puuhastelua! Pieniä arjen hetkiä sieltä täältä.

Sen enempiä höpöttelemättä toivottelen oikein ihanaa viikonloppua kaikille, nää aikoo nimittäin nyt rentoutua ja mietiskellä, että mitähän sinne matkakassiin oikein pakkaisi. 18 päivää laskettuun aikaan - huh. 

Viettäkäähän rento viikonloppu tekin, täällä ainakin yritetään, jos ei muuta :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Little moments of my life - pictures from Instagram and from my phone. Have a great weekend!

- Sirpa -
You May Also Like

12 kommenttia

 1. Oho, sinulla on jo h-hetket lähellä! Kaunis kollaasi tosiaan! Niiden tekeminen on kyllä mukavaa, mutta usein en saa kuvia asettumaan niin kuin haluaisin! Jotkut ohjelmat "pakottavat" kuvia liikaa.. Mitä sinä käytät? Minä käytän välillä PicMonkeytä ja välillä Photoscapea, mutta se soveltuu oikeastaan vain parin pystykuvan vierekkäin laittoon, ainakaan minä en saa sitä taipumaan muuhun.. Hyvää viikonloppua ja hyviä vointeja sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kovasti kyllä jo odotellaankin :) Itse käytän PhotoScapea, sieltä löytyy kohta "sivu", jossa on useita eri kollaasivaihtoehtoja. Mielestäni kätevin ja helpoin ohjelma ylipäätään kuvien käsittelyyn. Kun ja jos ei mitään ammattilaismeininkiä tarvitse :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia <3 Itsekin rakastan kollaaseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä on kyllä mukava puuhastella aina silloin tällöin :)

   Poista
 3. Todella kivoja kuvia kollaaseissa :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva löytää netin syövereistä toinen kerimäkeläinen! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ei kyllä ole tullut törmättyä toiseen Kerimäkeläiseen netin syövereissä :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)