Mobile vauvalle // Mobile for the baby

Täällä vain kulutellaan aika ja välillä se tuntuu matelevan aivan turhan hiljakseen. Onneksi olen kehitellyt itselleni puuhaa ja tekemistä loppuodotukseen! Tuskin kaikkea aloitettua DIY - projektia tulee tehtyä loppuun saakka, mutta pääasia, että J O T A I N näpertelyä löytyy. Muuten tässä homehtuisi sohvalla ihan kokonaan. Itse kun en kuulu niihin onnekkaisiin, jotka voivat raskauden aikana liikkua mielin määrin. Kivut ovat pitäneet huolen siitä jo kuukausi kaupalla.

Iltapuhteena onkin valmistunut vauvalle mobile kaikesta jämätilkusta mitä nyt kaapista on sattunut löytymään. Sen verran kiva tästä tuli, että tyssi teki tilauksen itselleen suuresta sateenkaarityynystä. Ois kuulemma supermahtava! Eli ompelemaan vaan :) Hulluuspäissäni aloitin myös pienen maalausprojektin puisen lelukaaren osalta - melkein jännittää kerkeänkö sitä tässä edes maalaamaan loppuun. Toisaalta, ei sillä kiirekään ole - eiköhän äidin, isän ja isosiskon naamojen ja vieraiden hymyjen ihmettelyssä ole pienelle alkujaan ihan riittämiin :)


Nyt nää lähtis hummailemaan pihalle ja leikkipuistoon. Ehkä imuroin myös auton ja testaan miten se telakka + kaukalo sinne asennetaankaan..Ja hei, perjantaiksi sais alkaa jo toivomaan uutta tulokasta ;) Eiköstä vain?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

DIY - mobile for our baby! I love those colours and forms - I hope the baby loves them too.

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)