Mintun raikkautta // Fresh mint
Kevät aurinko on muutamana päivänä paistanut niin mukavasti, että pieni värien kaipuu on iskenyt. Hyvin pienessä määrin vielä tällä hetkellä ja hyvin hentosen heleissä väreissä. Kaivelin kaapista pihasaunan oleskelutilassa olleet tyynynpääliset ja ompelin kaveriksi palalaarista löytyneestä raidallisesta kankaasta pienet tyynyt. Minttu on juuri sopivan raikas ja kepeä kevääseen - eikä liian värikäskään. Täällä kun vieläkin aristellaan runsasta värien käyttöä, vaikka välillä villiinnynkin kuvittelemaan reippaita, tummia ja täyteläisiä väri-ilotteluita sisustukseemme. Toisaalta, kun tykkää vaaleasta niin miksipä sitä muuttamaan.

Olen myös viimeaikoina ( johtuen kai tulevasta rempasta ja kaikesta inspiraation etsimisestä ) pohtinut paljon oman kodin vertaamista toisten koteihin. Lähinnä sitä, miksi toisten kodit näyttävät ja laittavat wau - efektin liikenteeseen ja oma koti tuntuukin sitten niin lattealta. Sisustus Unelmia - blogissa olikin tänään aiheeseen liittyvä postaus, joka tukee pitkälti omia ajatuksia kommentteineen. Koti on koti, täällä ollaan ja asutaan ja omiin nurkkiin totutaan. Vieraillessa muiden kodeissa monet jutut näkee eri valossa, eri tavalla ja pieni vautsivau kipinä syttyy! Muutoksen halu iskee, pienillä jutuilla sen saa aikaankin, mutta kohta silmä taas tottuu ja ollaan samassa alkupisteessä. Omassa kodissa ei välttämättä samat ratkaisut edes toimisikaan, mitkä toisilla toimii.

Vaikka tiedänkin, että meidän kodissakin tuo samainen WAU - efekti tulee vieraille ( vai tuleeko ?! :D ) niin kaikkine pienine sotkuineen, epäkohtineen ja sekasortoineen omassa kodissa saa kuitenkin sen kodinomaisen tunteen aikaiseksi, sen kotoisan leppeän lämpöisen fiiliksen ja se on se kaikkein tärkein. Wau - fiilis kyllä syttyy ilman suurempia muutoksia, pieni siivous, muutama juttu uudelle paikalle ja tadaa - oma koti näyttää jälleen mielettömän kivalle :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Colors of the spring. Mint. Perfect color for our home, not too bright or too colorful.

- Sirpa -

You May Also Like

14 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)