Levoton // Restless
Niin se aika vaan vierähtää. Juurihan äsken oltiin alkumetreillä ja nyt H - hetki häämöttää uskomattoman lähellä! Olo on kyllä sen mukainenkin, pienehköstä pallomasusta huolimatta.

Tällä hetkellä elellään sellaista jännää eimitään - aikaa. Pää on aika tyhjä, ei oikein osaa tarttua mihinkään, ei oikein tiedä pitäisikö tässä vielä valmistella tulevaa jollain lailla vai ei, onko niitä pieniä vaatteita, harsoja,  ym. hankitaanko nyt vai vasta jälkeen? Yhtään tuttiakaan ei vielä ole. Uskomatonta. Viimeksi taisi olla ainakin kymmenen eri sortin tuttia ja pidikettä.

Odotuksesta tuntuu olevan jäljellä enää vain se odotus. Levollisen levoton odotus. Tavallaan ei uskalla mitään suurta aloittaa, kun ei tiedä milloin sitä joutuu lähtemään. Hieman turhauttavaa. Toisaalta yritän nauttia siitä joutilaisuudesta koska kohta sitä ei ole. Ja toisaalta taas haluan nauttia mahdollisuudesta tehdä asioita vielä ( kipujen rajoittamana tosin ) täysin vapaasti!

Levollisen levoton odotus.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Soon, soon the little one will be here <3

- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Muistan tunteen, se tunne päättyi noin 3 viikkoa sitten. Itse tein kaiken alta pois kun ajattelin että en ehdi tehdä niitä enää kun pikkuinen on syntynyt. Hyvä niin! Kädet täynnä, pikkuinen vie tällä hetkellä kaiken ajan. Rinnalla niin tiuhaan tahtiin. Ihanaa tämä kuitenkin on, enkä vaihtaisi mihinkään. Paljon tsemppiä loppuraskauteen! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi sitä tekee mieli tehdä just nyt kaikkea, kun tietää, että kohta kädet täyttyy kaikesta muusta. Esim.keittiö on kohta siivottu lattiasta kattoon ja kirppispöytä jatkaa edelleen elämää kirpparilla - yhtäkkiä tuntu, että sitä ylimääräistä tavaraa löytyy koko ajan :D

   Voi, onnea hirmuisesti pikkuisesta <3

   Poista
 2. Pieni söpö pallo ♡ Tsemppiä loppuodotukseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Pieni, mutta pahuksen kovasti jo painaa..liitoskivut ovat aika mellevät... :/ Mutta ei tässä pahimmillaankaan enää kauaa ole :)

   Poista
 3. Ihana sinä! <3 Ei enää kauaa! Iiiiks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana sinä myös! Ai että en malttaisi odottaaa pieniä tulokkaita saapuvaksi <3

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)