Lempipaikkani // My favourite spot

Työpöydästä on tullut viime aikoina yksi lemppari paikoistani kotona. Tykkään tosi kovasti tuosta vaaleasta kokonaisuudesta olohuoneessamme. Sen äärellä tulee touhuttua aika lailla ja valoa tulvii reippaasti isosta ikkunasta sekä vanhasta valaisimesta.

Pöydällä on tällä hetkellä pieni kokoelma kaikkea pientä. Kuva kehyksissä, puinen käsi, luonnoslehtiö, muutama tuunattu pahvinen säilytysrasia sekä pari viherkasvia. Tyssin lempparipaikaksi on taas noussut keittiönpöytä - riittävän iso kaikelle piirtämiselle ja leikkimiselle. Siellä, lelujen ja värikynien keskellä yrittää komeilla keväinen asetelma vesikannuineen sekä pienine viherkasveineen.

Tällä hetkellä haaveilen myös valkoisesta, kevyemmästä keittiönpöydästä. Ruokailutilaan onkin tarkoitus löytää/tehdä uusi pöytä, joka hieman keventäisi kokonaisuutta. Penkit saavat jäädä, ellei jostain löydy edullisia kepeitä tuoleja. Saa nähdä, syksyyn mennessä olisi tarkoitus rakentaa väliseinä tähän olohuoneeseen ja näin saada tyssille uusi oma makuuhuone ja toiselle puolelle se kauan kaipaamani ruokailutila. Aiheesta onkin tulossa pieni inspispostaus! Pään sisällä pyörii huimasti erilaisia ideoita ja ajatuksia, joten jonkinlainen kuvakollaasi auttaisi itseänikin hahmottamaan asiaa.

Onneksi on vielä aikaa miettiä ja suunnitella :)

Oikein kivaa sunnuntaita, täällä muutes sataa lunta! Siis todellakin!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My favourite spot in the livingroom at the moment. I love my desk!

- Sirpa -

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Mä en kaipaa enää yhtäkään takatalvea. Sima on tekeytymässä. Sima ja lumi ei toden totta sovi yhteen.
  Aurinkoa tilaukseen siis.

  Kuinkas monta hetkeä teillä on vielä laskennallisesti h-hetkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman kyllä suu supussa sai leijailevia hiutaleita katsella. Mutta suli kyllä nopsaan pois, kiitos vesisateen!

   H - hetkeen on "liian" monta hetkeä..7 päivää,iiiks. Toivoisin kyllä vauvan saapuvan ennen vappua <3

   Poista
 2. Raikkaita kuvia taas! Oli muuten hauska bongata juttu teistä Unelmien talo & koti -lehdestä. Jutun otsikko sai jo miettimään, että hetkonen viittaako tämän nyt sinun blogiisi.. :) Samassa lehdessä oli minun kuvani jossain lukijan kuva kilpailussa - ilahduin. :) Hyviä loppuvointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Lehti juttu oli itselleenkin melkoisen mielenkiintoista katseltavaa, sen verran nurkat muuttuneet viime kesän jälkeen :) Harmillisesti ( kenties painojälki?! ) lehdessä oli pari aika huonohkoa kuvaa...mutta minkäs teet. Tosiaan budjetti hallussa täällä touhutaan ja tuleva remppakin on tarkoitus hoitaa tiukalla budjetilla :)

   20.4.2015 11.31

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)