Keväinen mökkireissu // Spring day at the summer cottage

Pyhien aikaan pyörähdettiin pikavisiitillä mökillä. Aurinko lämmitti, linnut lauloi ja jopa muutama pieni perhonen liiteli taivaalla. Tyssihän innostui heti perhosten metsästyksestä ja niin lampsittiin perhoshaavi olkapäällä katselemaan, josko vakkari paikalla olisi elämää.

Meillähän ei taideta levätä ( paitsi minä kyllä lötköttelen nykyisin aika paljon..hupsis! ) edes pyhinä, joten Herra K avasikin keväisen polttopuusavotan samoin tein. Paljon sitä meneekin, joten paljon sitä joutaa pätkiäkin. Välillä kyllä mieti kovilla pakkasilla, että onko tässä oikeasti järkeä kanniskella aamusta iltaan pilkettä uunien pesiin, mutta sähkölaskun saapuessa sen taas muistaa. Voisihan tää mökki olla tietysti hieman tiiviimpi, mutta...näillä mennään! Ja montas kuukautta niitä hirmupakkasia taas olikaan.. :)

Muutenhan täällä vain odotellaan. Hieman hidasta ja ah niin kivuliasta on tuo liikkuminen tällä hetkellä, joten kaikkea "turhaa" liikkumista tekee mieli vähän vältellä. Hyvää siinäkin, puikot ovat meinaan heiluneet tiiviiseen tahtiin ja tyssillekin tuli talven viime metreille neulottua uusi "karkkipipo"!

Kaikille ihanaa ja leppoisaa alkanutta viikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 

Spring day at the summer cottage. Great day, sun was shining and we saw butterflies as well!


- Sirpa -

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)