Keittiössä // In the kitchen

Roudan sulaessa ja remontin alkupäivän häämöttäessä lähempänä ja lähempänä, myös haaveet keittiön pienestä rempasta jatkuu. Meidän minirintsikkakeittiö on kevättalven aikana saanut pientä faceliftiä maalilla ja pesulla. Hella on maalattu uudelleen valkoiseksi sekä ne ah niin kamalat kaakelit maalasin myös! Pientä selkeyttä ja hitusen verran simppelimpää ulkonäköä.

Laajennuksen myötä keittiöönkin saadaan pienesti lisätilaa, joten aputaso siirtyy hellan edestä pois. Haaveena on saada K U N N O N keittotaso tuon vanhan hirvityksen tilalle. Edelleen nostattelee niskavilloja tuo edeltävän asukkaan laminaattitasoratkaisu - iik ja hirvitys. Tosin olemme leikitelleet ajatuksella luopua noin isosta keittotasosta kokonaan: pärjättäisiinkö sittenkin pelkästään kahden tason mökkimallilla? Puuhellaa kun tulee kaikesta huolimatta käytettyä eniten.

Kaikista pienistä pintavirheistä huolimatta, tykkään kovin tästä hellanurkkauksesta. Aputasoon ompelin muuten uuden suojan, entinen kun otti vähän nokkiinsa imurista ja mennä repesi imurin syövereihin..Mutta samalla odotan jo kovasti tulevaa laajennusta ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia keittiön ja ruokailutilan osalta. Haaveissa on saada aikaiseksi kiva mixaus vanhaa ja modernia - saa nähdä kuinka onnistuu!


' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

More paint and it looks so much better. Still, there is alot to do and lot of dreaming of our perfect dream kitchen :)


PS. Edeltävää maalaussessiota ja vanhoja kaakeleita voi kurkkia vaikka  T Ä Ä L T Ä 

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Voi kun meidänkin rintamamiestalossa olisi vanha puuhella. Voin vain kuvitella mikä tunnelma sen käyttämisestä taloon syntyy. <3

  En oikein välitä nykyisestä keittiöstämme muutenkaan, mutta pienikin remontti riittäisi. Eniten odotan sitä, että saan alkuperäisenä talossa olleen oviaukon avattua keittiöstä takkahuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy itseasiassa kaksin kappalein puuhelloja, toinen, vanha Kotiliesi sijaitsee yläkerrassa. Valitettavasti se on niin turha ja tilaa vievä siellä, että ollaan kuumeisesti mietitty millä ilveellä se saadaan sieltä pois..

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)